Přejít k hlavnímu obsahu

Byly leaknuty další Deadpool challenge

9. 4. 2020 | 20:53 Fortnite
Deadpool již je ve Fortnite, což ale neznamená, že jsme skončili s plněním šílených úkolů, které si vymyslel. Minulý pátek Epic Games konečně přidali skin Deadpoola a umožnili tak hráčům se za něj převléct po týdnech výzev v boji a hledání věcí nejen na mapě, ale i v lobby.
Deadpool
Deadpool

Když se Deadpool objevil, představil se se vší parádou. Převzal jachtu a uspořádal na ní masivní party. Jak už tomu bylo i u minulých exkluzivních skinů, Deadpool bude mít druhý speciální styl, se kterým budou moci hráči vstoupit na bojiště. To ale znamená, že s výzvami ani zdaleka nekončíme a budeme si muset druhou variantu zasloužit plněním dalších challengí. Díky leakerům na Twitteru a jiných sociálních sítích již víme, co bude obsahovat v řadě již 8. dvojice úkolů.

1. Find Deadpool's Pool Floaty (Najdi Deadpoolovu nafukovačku)

2. Dance at Deadpool's Yacht party (Zatancuj na Deadpoolově party na jachtě)

Pool Floaty

U první challenge můžeme očekávat, že nafukovací lehátko bude schované někde v lobby, jako tomu bylo např. s katanami nebo krabicí mléka. Přesto je ale možné, že Epic Games se rozhodnou tento "zvyk" změnit a budeme se muset vydat lehátko hledat někde na mapě, nejpravděpodobněji asi na jachtě.

Druhá challenge mluví asi sama za sebe. Naším úkolem bude přistát na jachtě a zatancovat si pod sochou Deadpoola na jeho luxusní party na jachtě. Doporučujeme udělat challenge co nejrychleji, protože tam zajisté nebudete sami a budete mít "ochranu", protože splynete s davem tanečníků. Třeba den po vydání už budete tancovat vesměs sami a budete jednoduchým terčem pro ostatní.

Po splnění těchto dvou výzev obdržíte jako dar odmaskovanou variantu Deadpoola.

Vzhledem k tomu, že žádné další varianty mít Deadpool nebude, je více než pravděpodobné, že se už dalších výzev s tímto hrdinou nedočkáme. Deadpool je nyní velké téma, takže je možné, že nějak zapadá do příběhu a ke konci sezony o něm ještě uslyšíme. Převezme další lokaci? Uvidíme na konci live event propojený s Deadpoolem? To nikdo neví...