Přejít k hlavnímu obsahu

Červnová Trust Fortnite série vrcholí! Sleduj ty nejlepší souboje o 9 000 Kč už za chvíli

23. 6. 2021 | 16:38 Fortnite
Červen nám pomalu ale jistě spěje do svého konce a s ním finishuje i naše nejnovější série turnajů Trust Fortnite. Sehnat opravdu dobré spoluhráče je občas pořádná fuška, proto jsme se rozhodli dát šanci zazářit sólo talentům v rámci 1v1 ZoneWars formátu. Ve třech kvalifikacích se o postup do finále porvaly desítky hráčů, do finále mohli ale postoupit jen ti nejlepší z nich. Těšit se tedy můžeme na to nejlepší z domácích individuálních Fortnite talentů.
Trust Fortnite
Trust Fortnite
Zdroj: grafika PLAYzone

Milovníci kvalitních Fortnite akciček mají dnešní program jasný. Ti soutěživí, kterým se povedlo probojovat se skrze naše kvalifikace, se dnes poperou o finanční výhry v hodnotě 9 000 Kč. Ti, kterým se přes výběrové síto nepodařilo projít, se mohou připojit k fanouškům této Battle Royale pecky a v 17:00 usednout k přenosu těch nejlepších domácích 1v1 akcí. Namísto běžného soupeření tříčlenných týmů se tedy dnes dočkáme daleko svižnějších her, kde budou mít jednotlivci veškerý možný prostor zazářit a ukázat, že lokální Fortnite scéně by měli kralovat právě oni. 

Trust Fortnite 1v1 ZoneWars odstartoval sérií kvalifikačních turnajů ve středu 2. června, 9. a 16. června se pak odehrály druhá a třetí kvalifikace. O tom, kdo postoupil už je pevně rozhodnuto a 32 nejlepších domácích hráčů tak čeká to nejtěžší – ukázat, že vítězství a kulatá finanční výhra patří jim. 

Harmonogram turnajové série:
Středa 2. června 17:00Trust Fortnite – 1. kvalifikace
Středa 9. června 17:00Trust Fortnite – 2. kvalifikace
Středa 16. června 17:00Trust Fortnite – 3. kvalifikace
Středa 23. června 17:00Trust Fortnite – finále

Kromě otestování vlastních schopností a limitů, či prožití opravdového kompetitivního zážitku z první ruky, jsou také samozřejmostí odměny. Ve hře bude během dnešních finálových zápasů prize pool v hodnotě 9 000 korun, který se rozdělí následovně: 

  • 1. místo: 5 000 Kč
  • 2. místo: 2 500 Kč
  • 3. místo: 1 500 Kč

Oblíbenou turnajovou Fortnite sérii vám přinášíme ve spolupráci se společností Trust a jejími produkty headset GXT 4371 Wardklávesnice GXT 860 Thura a myš GXT 160X, které můžete vyhrát v doprovodných soutěžích na sociálních sítích PLAYzone. Takže nezapomeňte bedlivě sledovat naše příspěvky, máte totiž jedinečnou příležitost si odnést jednu z těchto parádních periferií!

Finále už dnes v 17:00
Finále už dnes v 17:00
Zdroj: PLAYzone
Štítky: Trust, Fortnite
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.