Přejít k hlavnímu obsahu

Organizace eKoVy míří do PUBG Mobile a podepisuje novou šestici, v které figurují i dvě ženy

21. 4. 2021 | 15:53 PUBG Mobile
Popularita PUBG Mobile bezesporu stoupá a není divem, že do jejích kolejí vstupuje čím dál více jmen. Nejnovějším přírůstkem je celek eKoVy, jehož barvy bude už dnes v kvalifikaci do realme PUBG Mobile ligy reprezentovat nová ambiciózní sestava. Kdo se v ní nachází?
Výchozí obrázek
Zdroj: eKoVy

Česká esportová organizace eKoVy, známá především z her FIFA a NHL, vstupuje do prostředí PUBG mobile a chce se dostat do popředí naší scény. To vše bude zkoušet s novou soupiskou pod vedením Pavly "Paja" Šimánkové, která bude mít po svém boku další ženu, Valérii "Valerie" Křišťálovou. Toto duo pak doplní čtyři muži, jmenovitě Tomáš "L3XaR" Šmída, Richard "Richee" Glumbík, Peter "Morgulus" Kolesányi a Lukáš "SAKURA" Duna.

Celý tým spolu hraje už od ledna loňského roku, kdy právě Paja celý celek složila a společně s ostatními začala hrát a trénovat. V tu dobu to pro hráče ještě byla především zábava, postupem času ale tým přešel na vážnější kompetitivní hraní. Od června 2020 se pak už plně věnoval turnajům na CZ/SK scéně, dokonce ale i v Evropě. Paja a spol. mají navíc jednu velkou výhodu - jsou stabilní, pracovití a odhodlaní se neustále zlepšovat.

Ambice zatím nejsou vysoké, hráči se ale snaží každý den ukázat, že je jejich místo na scéně pevné a musí se s nimi počítat. Momentálně se účastní akcí v ESL Europe a taktéž budou bojovat již dnes v první kvalifikaci do realme PUBG Mobile ligy, kam by se rádi dostali a skončili v TOP8.

Samotné vyjádření organizace: „Mobilní gaming se poslední dobou dostává s ohledem na svoji dostupnost více do povědomí široké veřejnosti  Jdeme tedy s dobou a po Brawl Stars je nám ctí přivítat další hráče ze světa mobilního gamingu, mezi kterými jsou i dvě zástupkyně něžného pohlaví. Celému týmu přejeme hodně úspěchů!“

PUBG Mobile sekce týmu eKoVy vypadá tedy následovně:

Pavla "Paja" Šimánková
Valérie "Valerie" Křišťálová
Tomáš "L3XaR" Šmída
Richard "Richee" Glumbík
Peter "Morgulus" Kolesányi
Lukáš "SAKURA" Duna

Štítky: eKoVy esport
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.