Přejít k hlavnímu obsahu

Chance se stává partnerem PLAYzone Challenge

V tom, aby to na prvním ročníku největší CZ/SK BYOC LAN párty PLAYzone Challenge opravdu stálo za to, nám pomáhají naši partneři. Jsme tedy rádi, že jedním z nich se nyní
stává i Chance, sázkovka, která se na esporty specializuje.
Chance
Chance

Vsázení Sázení totiž už dávno není jen o fotbale či tenise. Růst esportu přinesl možnost proměnit své znalosti scény v nějaký zajímavý peníz i fanouškům gamingu. Přední českou sázkovkou, u které je možné vsadit na zápasy v profesionálním hraní počítačových her vlastně neustále, je právě Chance. Podpora esportu z její strany navíc nekončí jen u vypisování kurzu kurzů – jsme rádi, že vám můžeme oznámit, že právě Chance se stává partnerem největší domácí otevřené LAN akce, PLAYzone Challenge.

https://www.facebook.com/events/1153653204795851/

Naše partnerství s jednou z nejpopulárnějších domácích sázkových společností nám nejen pomůže posunout úroveň celé akce nahoru. Znamená totiž také to, že v rámci hlavních turnajů budete moci sázet na celkové vítěze! Spolu s uzavřením partnerství se Chance navíc rozhodla turnaj podpořit i formou komunitní dotace. Příspěvek na prize pool v hodnotě 10 000 Kč nebyl přiřazen k jednotlivé hře a rozdělen bude mezi všechny tituly. Díky společnosti Chance tedy budou moci z PZ Challenge odejít domů ještě o něco bohatší jak hráči Fortnite, PUBG, StarCraft II a Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, tak League of Legends, Hearthstone a Counter-Strike! 

PZ challenge
miluju videohry a hlavně ligu legend