Přejít k hlavnímu obsahu

Chceš si zahrát na MČR v Brně? Tak to nesmíš chybět na této sobotní kvalifikaci!

2. 10. 2021 | 08:30 Counter-Strike 2 MČR
AOC MČR Tour značí poslední možnost, jak se probojovat na vrchol letošní sezóny. Vodafone MČR v počítačových hrách je otevřeno naprosto všem, stačí jen dát dohromady tu správnou partu a odstartovat svoji cestu na vrchol. V předchozích kvalifikacích už dokázaly zazářit různé mixy, tak proč by to teď o víkendu nemohl být ten tvůj?
AOC MČR Tour
AOC MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

Na první dva turnaje v rámci posledního pilíř kvalifikační sezóny se dostavily necelé čtyři desítky týmů, které zabojovaly o sloty na AOC MČR Tour. Ve hře jsou však stále další čtyři, o které se bude bojovat o následujících dvou víkendech. Příští turnaj je na programu v sobotu 2. října a dva vítěze poznáme na nedělním streamu. Pokud chceš doplnit týmy z domácí elity a navázat na úspěch posledních postupujících, tohle je tvoje šance.

AOC MČR Tour
AOC MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone

A co přesně teda jde? Velký turnaj zvaný AOC MČR Tour bude v polovině října hostit osm pozvaných týmů a osm jejich vyzyvatelů, mezi nimiž můžeš být i ty. Přijď si užít nekompromisní zábavu kompetitivního hraní, jakou ti FACEIT nebo matchmaking nikdy nenabídne. Náš formát je navíc uzpůsobený k tomu, aby to nikdo nemusel zabalit hned po první prohře. Ve skupinách se utká každý s každým, a posléze už cesta za úspěchem není daleká!

Harmonogram poslední možnosti na postup:
So-ne 25. a 26. září 15:00AOC MČR Tour – 1. kvalifikace
Út-st 28. a 29. září 15:00AOC MČR Tour – 2. kvalifikace
So-ne 2. a 3. října 15:00AOC MČR Tour – 3. kvalifikace
So-ne 9. a 10. října 15:00AOC MČR Tour – 4. kvalifikace
Pá-ne 15. až 17. říjnaAOC MČR Tour – Finále
Vodafone MČR v počítačových hrách
Vodafone MČR v počítačových hrách
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: AOC, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.