Přejít k hlavnímu obsahu

Chystá se dokument o hráči, kterého kamarádi na LAN párty přilepili lepicí páskou ke stropu

13. 3. 2020 | 15:31 Všechny hry
Pokud jste hráč, pravděpodobně vám nejsou cizí ani memes. Možná jste viděli i to s hráčem Counter-Strike na LAN párty přilepeným ke stropu lepicí páskou, jehož historie sahá až do roku 2003. Teď se možná dozvíme o jeho původu víc, dostane se mu totiž vlastního dokumentu.
Duct-Taped Gamer
Duct-Taped Gamer

Chystaný snímek ponese jméno Internet Legends: Duct-Taped Gamer, tedy v překladu Internetové legendy: Gamer přilepený lepicí páskou, a bude zkoumat skutečný příběh za “jednou z nejslavnějších fotek na internetu.“ Podle stránek dokumentu potkáte kamarády zapojené do vtípku a zjistíte více o historii a její záhadě.

Tým stojící za projektem vystopoval přilepeného hráče, jehož skutečné jméno je Drew Purvis, ale také jeho kamarády zachycené v neslavném obrázku. Dokument je nápadem producenta a režiséra Tylera Knowlese. Stránky o něm říkají: „Tyler je filmový tvůrce, vyhrávající ceny, se dvěma desetiletími zkušeností za kamerou. Tyler vyrostl na počítačích a jejich propojováním pro LAN párty se svými kamarády ve Wisconsinu, ovšem nikdy nikoho nepřilepil páskou ke stropu.“

O jak "seriózní" projekt jde, naznačuje například i webová sekce, v níž si můžete zjistit informace o obsazení a těch, kdo se podíleli. Kromě přilepeného gamera Purvise a dalších zde figuruje právě i ona lepicí páska, které nechybí titul nejlepšího doprovodného herce.

První pravidlo vesmíru: Nikdy nemůžeš mít až moc lepicí pásky. Kluci by nikdy nic z toho nezvládli bez pomoci této vždy spolehlivé lepicí pásky,

stojí u jejího popisku.

Zatím se neví, kdy film vyjde, jelikož se však blíží výročí ikonické fotografie na konci měsíce, snad se dočkáme brzy. Další vysvětlování snad nebude potřeba, ostatně se podívejte na trailer dokumentu sami.

Zdroj: gamebyte.com
Štítky: film, meme, lepicí páska