Přejít k hlavnímu obsahu

Čtvrtá MČR sezóna začíná ve čtvrtek! Přijď si zahrát o první body do tabulky

22. 9. 2021 | 15:58 PUBG: Battlegrounds Turnaj
Takřka všechny tituly, které jsou součástí letošního MČR, již zahájily svou sezónu. No a ve čtvrtek to vypukne i v poslední podporované hře, oblíbeném PUBG. Neváhej se registrovat a utkat se tak s ostatními týmy o první šanci na zisk MČR bodů!
PUBG Squad Series
PUBG Squad Series
Zdroj: PLAYzone

I přes nejasnou budoucnost, která panovala na začátku roku, se letos ve zkráceně sezóně vrací PUBG: Battlegrounds již počtvrté na Vodafone MČR v počítačových hrách. Do samotného finále a boje o titul postoupí šestnáct nejlepších týmů, mezi něž se může dostat kdokoliv. Stačí jen vlétnout do kvalifikačního cyklu a sbírat body. Čím dříve, tím samozřejmě lépe, protože sezóna bez měsíčních sérii bude skýtat pouhých 10 turnajů.

Každý čtvrtek se odehraje od 19 hodin jedna kvalifikace. Hrát se bude vždy pět map, dvakrát písečný Miramar a lesnatý Erangel. Všechny kvalifikační turnaje proběhnou oblíbeným bodovacím systémem SUPER, body tak získáte nejen za Chicken Dinner, ale sbírat je můžete různými cestami. Díky tomu si tak může daný turnaj užít každý, postup vám může vynést různá strategie. Pokud vám jedna kvalifikace nevyjde, tak zoufat nemusíte. Jde přeci o PUBG, ve kterém může rozhodnout náhoda, zatímco příště může být štěstěna zase vaše!

Prvními mistry se v roce 2018 stali hráči Gunrunners.AOC, v následujícím roce vyhrál tým eXtatus, jehož hráči titul tažení zopakovali v minulém roce pod křídly organizace Entropiq. Tato sestava je už ale pouze minulostí, což dává příležitost se o titul porvat ostatním týmům! Neváhej a dej dohromady partu hned na úvod sezóny.

Rozpis všech turnajů MČR sezóny:
Čtvrtek 23. září od 19:00MČR Squad Series #1
Čtvrtek 30. září od 19:00MČR Squad Series #2
Čtvrtek 7. října od 19:00MČR Squad Series #3
Čtvrtek 14. října od 19:00MČR Squad Series #4
Čtvrtek 21. října od 19:00MČR Squad Series #5
Čtvrtek 28. října od 19:00MČR Squad Series #6
Čtvrtek 4. listopadu od 19:00MČR Squad Series #7
Čtvrtek 11. listopadu od 19:00MČR Squad Series #8
Čtvrtek 18. listopadu od 19:00MČR Squad Series #9
Čtvrtek 25. listopadu od 19:00MČR Squad Series #10
So-ne 11. a 12. prosinceFinále Vodafone MČR
Štítky: MČR
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!