Přejít k hlavnímu obsahu

Čtvrteční MČR kvalifikace se opět blíží, nezapomeň se přihlásit

10. 11. 2021 | 08:00 PUBG: Battlegrounds MČR
Stejně jako každý čtvrtek, i tenhle týden nás čeká další kvalifikace na letošní Vodafone MČR v počítačových hrách. Pomalu, ale jistě se blížíme do úplného finále, tentokrát se totiž uvidíme už poosmé. Nezapomeňte se tak přihlásit, protože příliš možností vyhrát nějaké MČR body, a zabojovat tím o postup na finále, už totiž nezbývá.
PLAYzone
PLAYzone
Zdroj: PLAYzone

Další ročník Vodafone MČR v PUBG vyvrcholí o víkendu 11. a 12. prosince, což je přesně měsíc od čtvrtečního turnaje MČR Squad Series #8. Vzhledem k tomu, že do úplného finále zbývá přesně měsíc, v němž se uskuteční pouhé tři poslední kvalifikační kola, má už několik týmů svůj postup na samotné MČR zajištěný, zatímco ostatní naopak musí v následujících třech týdnech pořádně zamakat a na poslední chvíli urvat cenné body.

Minulý čtvrtek se nejvíce dařilo celku Bella Ciao, jenž díky dvěma Chicken Dinnerům dokázal i přes nepovedenou čtvrtou hru udržet první místo v tabulce. To ho posunulo až na dvanácté místo průběžného pořadí. Pokud si tedy jeho hráči udrží konzistentní výkon, mohou počítat s místem mezi nejlepší šestnáctkou, která postoupí až na samotné finále letošní sezóny.

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone

O pár bodů za týmem Bella Ciao se poté na stříbrné pozici nacházejí střelci Renegades, kteří už s postupem na finále mohou díky průběžnému pátému místu také napůl počítat. Třetí se tentokrát umístili hráči celku Bez padáku hop, jenž jsou v celkovém hodnocení hned za Renegades.

Jednu z posledních šancí získat hodnotné MČR body hráči mají už tenhle čtvrtek, kdy se koná osmé kolo pravidelné série turnajů MČR Squad Series. Registrovat se může naprosto každý, učinit tak můžete v záložce "Turnaje" nebo pomocí kliknutí na červené tlačítko výše, to vás přesměruje na konkrétní odkaz turnaje.

Rozpis všech turnajů MČR sezóny:
Čtvrtek 23. září od 19:00MČR Squad Series #1
Čtvrtek 30. září od 19:00MČR Squad Series #2
Čtvrtek 7. října od 19:00MČR Squad Series #3
Čtvrtek 14. října od 19:00MČR Squad Series #4
Čtvrtek 21. října od 19:00MČR Squad Series #5
Čtvrtek 28. října od 19:00MČR Squad Series #6
Čtvrtek 4. listopadu od 19:00MČR Squad Series #7
Čtvrtek 11. listopadu od 19:00MČR Squad Series #8
Čtvrtek 18. listopadu od 19:00MČR Squad Series #9
Čtvrtek 25. listopadu od 19:00MČR Squad Series #10
So-ne 11. a 12. prosinceFinále Vodafone MČR
MČR PC
MČR PC
: PLAYzone
Štítky: MČR
V gamingu jako tooolki, jinde jako tooolkys. Kromě her a esportu mě baví také vše kolem tenisek a módy, volný čas rád trávím pečením a degustací voňavých pokrmů.