Přejít k hlavnímu obsahu

Čtvrtý díl PLAYzone kalendáře: Kvalifikace na MČR v League of Legends, CS:GO a mnoho dalšího

27. 9. 2021 | 10:32 Všechny hry PLAYzone
Další týden PLAYzone kalendáře a pořádná várka kvalifikací na MČR. Všechny hry, kde se bude hrát o postup na největší esportovou akci roku u nás, jsou CS:GO, League of Legends, Hearthstone a PUBG. Ty v tomto týdnu ještě doplní finále Samsung MČR Wild Rift Series, kde se utkají ty nejlepší domácí týmy. Tak neváhejte a zahrajte si o postup na MČR, případně dorazte na naše streamy!
Další týden PZ kalendáře je tady!
Další týden PZ kalendáře je tady!
Zdroj: PLAYzone

Vedle příprav na MČR nás ještě čeká předposlední závod Virtual GP na kalifornském okruhu Long Beach, už dnes od 16:00 se zase bude chtít eSuba udržet v boji o V4 Future Sports Festival. Posléze nás ale čeká už převážně většina zmíněných kvalifikací v těch nejprestižnějších titulech, které jsou součástí seriálů MČR. Tak neváhejte a zapojte se do bojů o postup na vrcholnou akci letošního roku, nebo se jenom pohodlně usaďte a sledujte streamy.

Streamy
Streamy
Foto: PLAYzone

Pondělí

Úterý

Středa

Pátek

Neděle

Turnaje
Turnaje
Foto: PLAYzone
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.