Přejít k hlavnímu obsahu

Další chyba ze strany EA, hráči dostali neadekvátní odměny

28. 3. 2021 | 14:24 EA SPORTS FC 24
Příchod nového proma se neobešel bez problémů. EA Sports v pátek rozdalo odměny v podobě balíčků za počet přihlášení do hry, jen pár hodin po začátku ale přišlo upozorněnění od fanoušků na nesprávné přidělování odměn.
Narozeniny FUT
Narozeniny FUT
Zdroj: EA Sports

V pátek odstartovalo již klasické promo Narozeniny FUT, hladkého startu akce se ale hráči nedočkali. Výměny zlatých karet nebo přidání nových úkolů a SBC sice proběhly bez problémů, vedle toho si ale EA Sports s přicházejícím promem připravilo dárky za počty přihlášení a jejich věnování neproběhlo podle představ.

Hráči měli obdržet odměny za počet přihlášení za stanovený počet dní, což se sice stalo, avšak jejich rozdělení odměn nebylo férové. Rozhněvaní uživatelé zasypali EA Sports se stížnostmi na nespravedlivé odměny, někteří hráči ještě k tomu údajně nedostali vůbec nic. Jen několik hodin po oficiálním vydání se Twitteru EA FIFA Direct objevilo oznámení, že odměny k narozeninovému promu byly dočasně deaktivovány. Rozhořčení hráčů zmírnila poutavá jména v prvním narozeninovém týmu, na další tým se můžeme těšit tento pátek 2. dubna.

Narozeniny FUT
Narozeniny FUT
Zdroj: EA Sports