Přejít k hlavnímu obsahu

Další organizací v Hitpoint Masters se stávají Vikingekrig Esports v sestavě s Gornagalem a španělským supportem

16. 6. 2020 | 15:45 League of Legends
Vikingekrig Esports je další herní organizací, která bude působit v letních Hitpoint Masters. Tým se skládá ze zkušených plejerů, kteří jsou domácí scéně dobře známí, ale tým posílil i španělský support xKyra.
Vikingekrig Esports LOL
Vikingekrig Esports LOL

Domácí scéna v League of Legends se pomalu ale jistě dává opět do pohybu. I v letním splitu Hitpoint Masters uvidíme organizaci Vikingekrig Esports, která po nepovedené uzavřené kvalifikaci nabrala sestavu "Nevim no", v níž najdeme hned několik zkušených hráčů v čele s Michalem "Gornagal" Fiebichem. Sestavu tvoří dále trojice Haklbery, Kyoshi a Jekylla, která se společně představila už v E-RIVALS na MČR 2018 a všichni tři nabyli v průběhu dalších let řadu cenných zkušeností.

Zejména Jekylla si toho na domácí scéně odehrál opravdu dost a po midlane či supportovi se tentokrát představí jako AD Carry. Společníka na botlane mu bude dělat zahraniční posila xKyra ze Španělska, který sice zkušenosti z prvoligového týmu v ERL zatím nemá, ale vzhledem k vysokému postavení v individuálním žebříčku není o jeho kvalitách pochyb. 

Sestava Vikingekrig Esports pro letní split 2020:

 Česká republika David "Haklbery" Hakl (Top)
 Česká republika Michal "Gornagal" Fiebich (Jungle)
 Česká republika Erik "Kyoshi" Toman (Mid)
 Česká republika Jan "Jekylla" Mičuda (AD Carry)
 Španělsko Carlos ''xKyra'' Lopez Biedma (Support)