Přejít k hlavnímu obsahu

Další týden PLAYzone kalendáře: Kvalifikace na turnaj o půl milionu korun a finále 1. Tipsport COOL ligy

13. 9. 2021 | 10:50 Všechny hry PLAYzone
Po úspěšném prvním týdnu nás čeká ten druhý našeho PLAYzone kalendáře. Tentokrát mezi nejlepší streamy určitě bude patřit další kvalifikace na turnaj CEE Champions ve hře CS:GO, kde si týmy zahrají o 20 000 dolarů. Za povšimnutí určitě rovněž stojí závěrečné boje play-off naší Tipsport COOL Ligy a také samotné finále. Na co se tento týden těšíte nejvíce?
Další týden PZ kalendáře je tady!
Další týden PZ kalendáře je tady!
Zdroj: PLAYzone

Kromě již zmíněných dvou streamů nás také čeká závodní týden, během kterého se dočkáme dalšího kola Virtual GP a také prvního závodu v rámci Logitech G Challenge. Turnajů nás tentokrát nečeká zas tak moc, ale pokud jste fanouškem mobilních her, tak finále Datart MČR Brawl Stars Battle pro vás bude skvělým zážitkem na sledování a také kvalifikace na Samsung Wild Rift Series vám dá možnost utkat se o postup na Samsung MČR v mobilních hrách!

Streamy
Streamy
: PLAYzone

Pondělí

Úterý

Čtvrtek

Pátek

Sobota

Neděle

Turnaje
Turnaje
Foto: PLAYzone
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.