Přejít k hlavnímu obsahu

Další týden ve znamení CS:GO streamů je tady. V jiných hrách si zase nenechte utéct tři kvalifikace na MČR

11. 10. 2021 | 10:50 Všechny hry PLAYzone
Po relativně prázdném minulém týdnu se vracíme v pořádném stylu! Celý týden budete moct společně s námi sledovat řadu špičkových CS:GO zápasů z mezinárodní scény. Vlastní turnaje ale chybět také nebudou, svoji poslední šanci na MČR v League of Legends mají domácí hráči právě teď v rámci Guseppe MČR Tour. Tak neváhejte a zavítejte k nám na stream!
Další týden PZ kalendáře je tady!
Další týden PZ kalendáře je tady!
Zdroj: PLAYzone

Minulý týden bychom mohli nazvat “tichem před bouří”. Ode dneška na vás čeká dlouhý maraton CS:GO streamů ze dvou velkých mezinárodních soutěží, a také u nás v rámci klíčového turnaje AOC MČR Tour. Zapojit se ale samozřejmě můžete i vy, a to díky MČR v Hearthstone, PUBG a také League of Legends. Zde se bude dokonce jednat o poslední otevřenou kvalifikaci, takže neváhejte a zapojte se, protože další šance už letos nebude!

Streamy
Streamy
Foto: PLAYzone

Pondělí

Úterý

Středa

Čtvrtek

Pátek

Sobota

Neděle

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone
Turnaje
Turnaje
Foto: PLAYzone

Čtvrtek

Sobota

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.