Přejít k hlavnímu obsahu

Davidek přechází z Rentgen Gaming do Gifted.uRage

25. 4. 2021 | 18:10 Hearthstone
Gifted.uRage představili soupisku své Hearthstone sekce pro letošní rok a přibyla na ní jedna posila – řady této organizace rozšiřuje David "davidek" Lorenc. Ten do týmu přichází z řad Rentgen Gaming.
Hearthstone
Hearthstone
Zdroj: Blizzard

Gifted.uRage již na domácí Hearthstone scéně patří ke stálicím. Jejich hráče lze sledovat nejen na domácích turnajích, pravidelně se řadí i mezi domácí účastníky Masters Tour – za to dost možná může neobvyklá rozmanitost tohoto týmu. Na soupisce Gifted lze nalézt vedle dvou Slováků, což už se v HSku u nás poslední dobou moc neděje, i Španěla Pepeho

A jinak tomu nebude ani letos, tento týden totiž Gifted.uRage oficiálně odhalili sestavu pro sezónu 2021, která se od té loňské moc neliší. Žádný hráč ji neopustil, přichází jen jedna posila – z Rentgen Gaming do Gifted přestupuje David "davidek" Lorenc. Tento stále ne příliš známý hráč na sebe upozornil vloni, když se díky sedmému místu na Samsung Last Call turnaji probojoval až na Samsung MČR v mobilních hrách. Tam sice bez výhry vypadl hned v první skupinové části, rozhodně ale ukázal, že se s ním musí počítat, a třeba tak opravdu zazáří právě v Gifted.

Sestava Hearthstone sekce Gifted.uRage pro letošní rok:

 Česká republika Martin "Kapr" Švácha
 Slovensko Benjamín "JEJBenkoJEA" Mravec
 Česká republika Michal "CptBoatsNHoes" Šváb
 Španělsko José "Pepe" Illan
 Slovensko Patrik "Myschossy" Paľovčík
 Česká republika Jakub "strangerj" Sýkora
 Česká republika David "davidek" Lorenc

Štítky: Gifted Gaming
miluju videohry a hlavně ligu legend