Přejít k hlavnímu obsahu

DEV1S po brýlích přichází i s vlastním herním headsetem

9. 10. 2021 | 10:00 Všechny hry PR článek
E-shop DEV1S se na domácím trhu pohybuje už nějaký ten pátek. Kromě spojitosti s Ivanem Dev1 Lazarovem je značka známá především díky herním brýlím, které díky blokaci škodlivého modrého světla chrání oči všech, kteří do obrazovek koukají více, než je zdrávo. Nyní DEV1S přichází i s vlastními sluchátky, které míří na nejvyšší příčky na trhu.
Herní sluchátka DEV1S
Herní sluchátka DEV1S
Zdroj: DEV1S

Znáte to, páteční večer, čas na nějakou tu pořádnou multiplayerovku s přáteli na Discordu, nebo jiných sítích. Zatímco všichni ostatní mají pořádně výkonné mikrofony a headsety, jen vy máte jeden z krámu od pochybného obchodníka za rohem, který nejenže se už rozpadá, ale zní to, jako jste mluvili přes větrák – a o zvuku radši ani nemluvě. Právě pro vás je tu ale e-shop DEV1S, který je na naší tuzemské scéně dlouhodobým hráčem. Jako první zde narazíte na speciální brýle, kterými žádný hráč, který si chce chránit oči, nemůže pohrdnout.

Brýle Cyclops pro hráče
Brýle Cyclops pro hráče
Zdroj: DEV1S

DEV1S ale na trh nyní uvádějí i nová herní sluchátka, která vám krom kvalitního zvuku a mikrofonu zajistí i značné množství pohodlí a stylu. A pokud hraní her pro více lidí není váš šálek čaje, mikrofon si samozřejmě můžete oddělat a vytvořit si tak kolem sebe více místa. Přesto, že se jedná o drátová sluchátka, nejde o žádnou velkou limitaci – kabel je dlouhý až 2 metry a i po několikahodinovém používání bude headset stále jako nový. Cenovka 2 499 Kč je navíc za dostupnou kvalitu, funkčnost a pohodlí více než dobrá.

Sluchátka DEV1S
Sluchátka DEV1S
Zdroj: DEV1S

Díky sluchátkům DEV1S byste tak zaručeně měli dosáhnout na vytoužené vítězství třeba v CS:GO, Warzone, nebo v jakékoli jiné hře, protože v komunikaci s týmem už vám nebude nic bránit. A pokud ne, protivníci měli buď cheaty, nebo lepší herní periférie.

Štítky: DEV1S, sluchátka
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.