Přejít k hlavnímu obsahu

Do Wild Riftu přichází Thresh! Rovněž se dočkáme nových Dark Star skinů a balančních změn

21. 8. 2021 | 10:00 Wild Rift
Wild Rift pokračuje ve šlépějích svého staršího bratříčka League of Legends a s novou aktualizací s číslem 2.4 přichází do hry jedna z nejpopulárnějších postav počítačové verze – Thresh. Kromě Threshe se také dočkáme nových skinů ze série Dark Star a nového eventu s názvem Join the Fluft. Docela velký počet nových věcí nebo ne?
Thresh je tady!
Thresh je tady!
Zdroj: Riot Games

V čase vydání tohoto článku je Thresh momentálně čtvrtý nejpopulárnější šampion v League of Legends. Pokud jste tak hráčem Wild Riftu – zpozorněte, protože míří konečně také sem! Mnoho lidí je na sociálních sítích fascinováno novým vzhledem tohoto oblíbeného supporta, ale přinejmenším se jedná o zajímavě oživení, nebo ne? Zároveň s vydáním Threshe přišel do obchodu také jeho první skin. Je jím Pulsefire Thresh a snad se do budoucna dočkáme i dalších, jako například High Noon, Blood Moon nebo Dark Star.

Když už jsme u série skinů Dark Star, tak se jejich počet ve Wild Riftu rozšíří o dva. Nových podob s tématikou temné hvězdy se dočkali Kha'zix a Varus. Oba budou v obchodě stát 990 Wild Corů a doufejme, že se do budoucna dočkáme dalších skinů z LoLka, abychom si mohli krásy některých šampionů užít o něco více. Přeci jen, kdo by nechtěl vidět třeba Turnajového Kha'Zixe v jeho plné kráse, že?

Kromě již zmíněných novinek nás čeká také event s názvem Join the Fluft. Naši milovaní huňatí společníci Poro ovládli Wild Rift a plněním úkolů si budete moct vydělat nějaké ty Blue Motes, které vám pomohou našetřit si na nějaké nové šampiony a exkluzivní emote za splnění všech misí. Kromě nového eventu přišly také balanční změny, o kterých se více můžete dočíst zde.

Štítky: Wild Rift update
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.