Přejít k hlavnímu obsahu

Do Zombies se vrací schopnost PhD Flopper, má to ale háček

2. 10. 2021 | 12:00 Warzone Update hry
Série Call of Duty tu je s námi již pořádně dlouhou dobu. Od prvního dílu prošla nejen grafickými vylepšeními. V prvním Black Ops se představila pořádná dávka perků, chcete-li schopností, které hráč mohl aktivně využívat. Nižší poškození vůči hráčovi, vyšší životy, nebo tzv. PhD Flopper, který se nyní s šestou sezónou vrací.
Call of Duty Warzone
Call of Duty Warzone
Zdroj: Activision

Spolu s dalším dílem Call of Duty Black Ops s dodatkem Cold War přišly i nové a staré známé perky. V průběhu roku jsme dostali několik updatů, které se na úpravu, nebo změnu perků přímo zaměřovaly. Novinkou exkluzivně v herním módu Zombies bude možnost si koupit a postupně vylepšovat starý známý PhD Flopper, který se objevil v prvních Black Ops. Dovoloval přitom hráči, aby se rozeběhl a zalehl, což vyvolalo tlakovou vlnu, která odmrštila a poškodila všechny z nemrtvých nepřátel.

Bohužel, nejnovější díl tuhle možnost zalehnutí nenabízí, za to ale máte k dispozici sklouznutí. Je tak více než jasné, jakým směrem se vývojáři z Treyarchu vydají – místo PhD Flopper do hry dorazí PhD Slider, který nabídne prakticky totožné funkce.

Síla výbuchu a poškození, které zombík obdrží, se zvyšuje se vzdáleností, s níž se hráč bude „klouzat". Perk bude mít svůj vlastní obchod, půjde si ho ale zakoupit i skrz Der Wunderfizz za měnu, kterou dostáváte plněním úkolů a kosením zombíků. PhD Slider dorazí do hry spolu s šestou sezónou hry 6. října ve 23:00.

Zdroj: Dexerto
Štítky: Warzone update
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.