Přejít k hlavnímu obsahu

Dočká se Fortnite Crew dalších výhod?

7. 4. 2021 | 14:30 Fortnite
Epic Games nedávno vydali dotazník, který se ptal na možné vylepšení služby Fortnite Crew. Je možné že některé z nich se opravdu objeví ve hře?
Fortnite crewC
Fortnite crewC
Zdroj: Epic Games

Zpátky v prosinci 2020 uvedli Epic Games novou službu Fortnite Crew, která za měsíční poplatek 10 euro odemkla přístup k battle passu, 1000 V-bucks a exkluzivním skinům. V Epic Games nyní uvažují, že by se výhody mohly rozšířit o více odměn, nebo propojení se streamovacími službami. 

Co by se mohlo stát součástí Fortnite Crew?

V novém dotazníku Epic Games nabídli několik možností, které by se v budoucnu mohly stát součástí Fortnite Crew. Hráči by se tak třeba mohli dočkat větších zkušenostních odměn nebo vlastních výzev. Nezapomnělo se i na výhody v Save the World nebo třeba speciální označení profilu. 

Otázky v dotazníku
Otázky v dotazníku
Foto: dotazník

Spolupráce se streamovacími službami

Epic Games už dva měsíce spolupracují se streamovací službou Disney+. Je možné že se služby rozšíří a součástí Fortnite Crew by byla forma předplatného. 

Předplatné s Fortnite crew
Předplatné s Fortnite crew
Foto: dotazník

Výsledky dotazníku zatím nejsou známé, takže ještě nemůžeme říci, jaké novinky se Fortnite Crew dočká. Je možné, že dotazník je jen forma propagace pro Fortnite Crew a nemusíme se dočkat žádných novinek. No uvidíme.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Fortnite crew