Přejít k hlavnímu obsahu

Double pro eSubu! LoLkaři také vyhrávají Mistrovství Slovenska a odnášejí si 1400 eur

18. 10. 2021 | 12:50 League of Legends Reportáž
Po prvním dni Orange MSR 2021 se mohlo zdát, že eSuba s “novým” supportem Rufusem možná po dlouhé době na nějaké domácí akci nevyhraje. V následujících hodinách a dnech ale zvládli svoji formu otočit a ve finále zvládli porazit i obávané Dynamo Eclot. Když už jsme u DNE, tak i jejich výkon rozhodně vypadal dobře a můžeme se na ně těšit už zítra v rámci posledního finále Guseppe MČR Tour.
eSuba vítězí na MSR!
eSuba vítězí na MSR!
Zdroj: Y-Games

Už počtvrté se hráči eSuby stávají vítězem Predator MSR v League of Legends. Tohoto milníku ovšem nebylo jednoduché dosáhnout, protože těsně před turnajem nastala změna v týmu na pozici supporta, kde Vaskeda nahradil Rufus, který se po jedné sezóně ve španělském celku S2V rozhodl vrátit domů – tam, kde zažil ty největší úspěchy. Minimálně první turnaj v modro-černých barvách vyšel a s očekáváním už vyhlížíme MČR.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone

Celé MSR bylo v podstatě jeden velký duel mezi eSubou a Dynamo Eclot. Už první den večer na sebe tyto týmy narazily a první rány rozdali DNE, kteří zvládli tuto sérii ovládnout 2:1 i přesto, že se poslední zápas dohrával až okolo třetí hodiny ranní. eSuba nakonec prošla dále přes HEET a oba favorizované týmy se po úspěchu v semifinále potkali znovu až ve finále, kde eSuba uštědřila Dynamo Eclot odplatu a zvítězila 3:1 na zápasy.

V zápase o třetí místo se utkaly týmy Cryptova a CARN. Tato série však byla velice jednostranná a Cryptova si ze Slovenska odnáší třetí místo, čímž uzavírá stupně vítězů. Jednalo se o dobrou premiéru tohoto týmu na naší nejvyšší úrovni, a stejně jako DNE je budeme moct sledovat už zítra od 17:00 v rámci posledního finále Guseppe MČR Tour, ze kterého vzejde poslední tým, který si odnese přímý postup na Guseppe MČR v League of Legends.

Štítky: eSuba, Dynamo Eclot, msr
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.