Přejít k hlavnímu obsahu

Dr. Disrespect se ohradil proti tvrzení, že by jeho merch byl špatné kvality

11. 11. 2021 | 15:52 Všechny hry YouTube
Internetoví tvůrci na Twitchi a YouTube chtějí, krom zábavy, poskytnout svým fanouškům něco navíc. Občas je to nějaká akce naživo, sraz a podobně. Nejvíce ale letí tzv. merchandise, který obsahuje loga tvůrců, oblíbenou hru a další. Streamer Dr. Disrespect se dostal pod palbu kritiky od fanouška kvůli kvalitě jeho merche. Doc se samozřejmě hned ohradil, že používá nejlepší materály.
Docův merch
Docův merch
Zdroj: ChampionsClub.gg

Fanoušci Dr. Disrespecta, bývalého tvůrce na Twitchi a současného streamera na YouTube, jistě vědí, že s Docem si není radno zahrávat. Krom toho, že mu nevadí pomluvit třeba jeden z nejhranějších Battle Royale titulů, servítky si nebere, ani když ho naštve některý z jeho fanoušků. Naštván fanouškem byl i v posledním případě. Docův merch je totiž, dle slov fanouška, naprosto příšerný a jeho kvalita je odpadní. Komentující je samozřejmě zklamaný.

Prohlášení Doca samozřejmě naštvalo, a tak se rozhodl, že fanouškovi celou situaci poměrně nevybíravým tónem vysvětlí.

V první řadě lžeš, protože jsi jenom nováček v našem klubu Šampionů, který se právě připojil. A teď se snažíš šířit nějaké pomluvy v chatu. Kvalita VSM merche.... Existuje důvod, proč je [merch] hned vyprodaný. Takže v první řadě jsi zatracený lhář. Zadruhé jsem žádnou takovou zpětnou vazbu na náš merch nikdy neslyšel.

Dle Doca se jedná o jeden z nejkvalitnějších merchů v celém odvětví. Svého „fanouška" tak odpálkoval a vrhnul se na další hru v Call of Duty: Vanguard. Dr. Disrespect tak velmi silně věří v kvalitu své značky a není se čemu divit. Všechny z kolekcí byly okamžitě vyprodány.

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone
Štítky: Dr Disrespect
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.