Přejít k hlavnímu obsahu

Druhý týden evropské PCS 4 ovládl tým AfterAlt, PiXeL1kův tým bohužel na 15. pozici

20. 6. 2021 | 22:33 PUBG: Battlegrounds
Týden uběhl jako voda a máme zde další víkend, což znamená, že se můžeme těšit na druhý týden evropského PCS 4. První část nám naznačila , v jaké formě se dané týmy nachází, nyní se hraje opět od nuly.
PCS 4
PCS 4
Zdroj: PUBG CORPORATION

Update #1: První hrací den nejlépe zvládnul tým AfterAlt, který v posledních dvou hrách dokázal urvat dvě vítězství a jako jediný dokázal vyhrát dvakrát. Na druhé pozici se umístili Finové z ENCE a třetí příčka patří šampionům předešlého týdne, Virtus.pro. Tým jediného domácího hráče v turnaji Digital Athletics bohužel na vítězství nedosáhl, i když v druhém zápase k tomu měl velice blízko. Nyní se nachází na 14. pozici, vzhledem k tomu, že se jedná o Most Chicken Rule formát se vše může zítra změnit. Hry začínají opět od 18:00.

Update #2: V druhém hracím dni tým AfterAlt vyhrál ještě jednu hry a s celkovým počtem tří výher vítězí v druhém hracím týdnů PCS 4. Druhý den se nejvíce povedl týmu HEROIC, který ovládl dvě hry a umístil se na druhé pozici. Na třetí pozici se díky počtu killů umístil tým FaZe Clan. Šampióni druhého týdne se umístili na čtvrtém místě a drží celkově první místo v počtu získaných peněz, od kterého se určí celkový vítěz PCS 4. PiXeL1Kův tým Digital Athletics bohužel nezaznamenal vítězství a v druhém hracím týdnu se umístili na patnácté pozici.

PCS 4 Výsledky druhého týdne
PCS 4 Výsledky druhého týdne
Zdroj: twire.gg

PUBG Continental Series 4 již dnes odstartuje svůj druhý hrací týden. Začínat by se mělo stejně jako minulý týden, tedy v sobotu a v neděli vždy od 18:00. Každý den se odehraje 6 her formátem Most Chicken Rule, ve kterém rozhoduje o vítězi nejvyšší počet vyhraných zápasů a až při stejném počtu rozhoduje vyšší počet killů. Po tomto hracím týdnu se ve středu uzavře Pick'em challenge, která je dostupná ve hře. Pokud si nejste jistý, pro který tým volit, nezoufejte po odehrání pro vás připravíme článek s tipy na hlavní kandidáty na celkové prvenství.

V prvním týdnu se nejvíce dařilo ruským týmům v čele s Virtus.pro, kteří 2 výhrami a 94 killy získali 20 000 dolarů a tím první týden vyhráli. Na druhém a třetím místě skončily taktéž týmy s 2 výhrami, konkrétně NAVI a EXhalatioN. Český borec Miloslav "PiXeL1K" Feik skončil s Digital Athletics na sedmém místě. Odměny za předešlé výsledky jsou rozdány, do nového týdne týmy nastupují s čistým kontem, tým kterému se nepodařilo minulý týden vyhrát se může stát týdenním šampiónem. Vítězem PCS 4 se stane tým, který za tři týdny dokáže posbírat největší balík peněz. Při jejich rovnosti určuje vítěz celkový počet výher, celkový počet killů a v poslední řadě umístění v posledním týdnu. 

Průběžná tabulka po prvním hracím týdnu v rámci rozdaných peněz z prize poolu:

PCS 4 Výsledky
PCS 4 Výsledky
Zdroj: Liquipedia

Nejzajímavějším okamžikem minulého týdne byl spor mezi týmy FIVE a Liquid o centrální města Pochinki a Pecado, ve kterých se oba každou hru střetly. Uvidíme, zda budou o tato důležitá místa bojovat i tento týden, pro diváky jsou hry díky těmto okamžikům záživné již od začátku, ačkoliv se hraje především o samotné vítězství. Dokáže tým Virtus.pro opět vyhrát nebo se dočkáme jiného týdenního šampióna? PCS startuje na oficiálním PUBG twitch kanále již od 18:00!

Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!