Přejít k hlavnímu obsahu

Druhý tým akce Summer Stars je tady!

10. 7. 2021 | 18:24 EA SPORTS FC 24
Festival of Futball se pomalu blíží ke svému konci a druhý tým Summer Stars výborně uzavírá tuhle kapitolu. S koncem Eura a Copa América jsme se dočkali už v podstatě hlavních hvězd obou turnajů, které své národní týmy dotáhly někam dále v turnaji. Takovou “svatou trojici” uzavírá Neymar svojí první kartou tento rok s hodnocením 99.
Druhý tým Summer Stars je tady!
Druhý tým Summer Stars je tady!
Zdroj: Nepenthez

Konec Festival of Futball je doprovázen druhým týmem Summer Stars, který sice není tak nabitý jak ten první, ale stále je zde pár hráčů, které určitě půjde nějakým způsobem využít. Samozřejmě se do této kategorie řadí Neymar, ten se poprvé v tomto roce dostává na celkové hodnocení 99. Dále si také Romelu Lukaku odnesl parádních 98, které jsou třešničkou na dortu za jeho parádní sezónou v Interu.

V úkolech se objevila další jednoduchá karta na dodělání a tentokrát je to jedna z těch nejlepších za celý rok. Yerry Mina s hodnocením 95 zní velice dobře a je čistě na vás, zda se ho rozhodnete zapojit do týmu, nebo ho využijete jako výplň nějakého SBC. Když už jsme u SBC, tak v této sekci jsme se dočkali dalšího Showdownu, ve kterém si můžete tipnout, kdo vyhraje finále Eura. Na výběr je za Itálii Jorginho z Chelsea a za Anglii Declan Rice z West Hamu. Obě karty jsou relativně levné a kvalitní, takže pokud vám ještě něco zbylo v klubu, tak je doporučujeme udělat.

Kompletní druhý tým Summer Stars
Kompletní druhý tým Summer Stars
Foto: EA Sports
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.