Přejít k hlavnímu obsahu

Dva zajímavé mixy postoupily na AOC MČR Tour. Koho najdeme v jejich řadách?

27. 9. 2021 | 10:10 Counter-Strike 2 MČR
Kvalifikační cyklus na poslední turnaj v rámci cesty na letošní Vodafone MČR v CS:GO odstartoval prvním turnajem. Zatímco se finalizuje seznam pozvaných týmů na AOC MČR Tour, jsme včera poznali první dva kvalifikované týmy.
vergiL
vergiL
Zdroj: ANDROMEDA

Seriál MČR je určený naprosto pro všechny, což se nyní ukázalo v celé své kráse. Na první kvalifikaci AOC MČR Tour se nepředstavil žádný ze známějších týmů domácí scény, což otevřelo dveře široké konkurenci. Do druhého dne se dostaly například akademie organizací Online Vision Gaming, Dark Tigers a Brute, ani jedna z nich ale neuspěla. Místenky na AOC MČR Tour si vybojovaly dva zajímavé mixy, a to dokonce bez ztráty mapy.

Králem horní části pavouka se stala sestava Too Hot to Handle, s hráči jako Skyy, MadMax nebo Kokaina. Tuhle partičku si můžete pamatovat již z regionální kvalifikace na mezinárodní turnaj CEE Champions, kde také postoupili do finální fáze. Tentokrát jejich cesta byla o něco jednodušší, na cestě do finále jenom jedinkrát soupeřům dovolili dvojciferný počet vyhraných kol. Semifinálový duel jejich soupeř OVG Rising ani nedohrál.

Ve druhé polovině pavouka pro změnu najdeme jako vítěze tým MIXDROMEDA. Sestava v čele s vergiLem sice nenastoupila v kompletním složení, jaké známe z působení v organizaci ANDROMEDA, ale i tak nabídla velkou sílu. Kromě m0nsterra či Tatara se v akci představil bývalý hráč Brute Crazyy, který i po pauze bez týmu prokázal parádní formu. MIXDROMEDA sice ve finále prohrála s Too Hot to Handle, postupový cíl je ale splněný.

Pokračování kvalifikace je na programu netradičně už v úterý, tak si ji nenechte ujít! Registrace jsou již otevřeny.

AOC MČR Tour
AOC MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: AOC, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.