Přejít k hlavnímu obsahu

Dynamo Eclot představili pekaře. Noobiq se vrací domů!

29. 7. 2021 | 17:22 Counter-Strike 2
Pojem Dynamo Eclot je na scéně teprve chvíli, ale na CS:GO scéně se jeho vedení rozhodlo najít to správné složení poměrně zajímavou cestou. Z původní pětice se ve dvou vlnách poroučeli všichni hráči a jeden po druhém se zřejmě vracejí původní členové Eclot Gaming. Jako třetí přichází nbqq alias noobiq, který si v představovacím klipu zahrál roli pekaře.
noobiq
noobiq
Zdroj: Dynamo Eclot

Když se na scéně zrodil nový celek Dynamo Eclot, což je bývalý Eclot Gaming s podporou movitého investora a nového majitele v zádech, čekaly se od něj velké věci. Prim bude hrát CS:GO, ve kterém už známe třetího hráče, jenž bude tento dres ve zbytku letošní sezóny oblékat. Tedy, doufejme, že to tak bude. Z původně představené pětice se totiž postupně rozloučilo všech pět hráčů, organizace chtěla zřejmě postavit vše od základu.

Jako první byli na začátku měsíce představeni Filip 'K1-FiDa' Dvořák a Adam 'ZEDc' Bartko, po konci jeho zahraničního angažmá se spekulovalo třeba také o Tomáši 'zyored' Cvanigovi. Do týmu však přichází jiný starý známý, jehož příchod se dal očekávat snad nejvíce ze všech. Po rozpadu Sampi.Tipsport byl Vít 'nbqq' Pohlot bez domova, který nachází právě tam, kde si udělal největší jméno a získal největší úspěch dosavadní kariéry.

Stále však zbývá vyřešit zbytek skládanky, konkrétně její dva členy. Desátá sezóna 1. Tipsport COOL ligy i druhá polovina Y-Games Pro Series pomalu klepou na dveře a sestava již brzy bude muset být uzavřena. Nebo přesněji řečeno, ideálně by sestavena být již měla, aby nová pětice měla čas na souhru a ostrý start do obou zmíněných soutěží. Snad se tedy jen čeká na to, až se v nejbližších hodinách dozvíme, kdo tým finálně doplní.

Aktuální složení Dynamo Eclot:

 Česká republika Filip 'K1-FiDa' Dvořák
 Slovensko Adam 'ZEDc' Bartko
 Česká republika Vít 'nbqq' Pohlot

Zdroj: @dynamoeclot
Štítky: Dynamo Eclot
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.