Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness MARVO jsou prvním týmem, který se po MČR oficiálně rozpadá

3. 12. 2020 | 19:04 Counter-Strike 2
Oblíbené období všech spekulantů konečně nastalo. Domácí sezóna je u konce a čeká se na moment, kdy se rozjedou tradiční rošády změn či rozpadů jednotlivých týmů. Letos to však vypadá daleko pozitivněji a týmy se svými oznámeními setrvaly až do prosince. Jako první hlásí změny v eEriness, a to hned ty nejradikálnější.
eEriness Zajda
eEriness Zajda

Týdny po MČR by se daly každoročně označit za neoblíbené období, kdy nemá nikdo nic jistého a pisálci všeho druhu jen čekají, kdy začnou zvěsti za oponou vyplouvat na povrch jako oficiální. Zlatého slavíka v této kategorii letos vyhrává organizace, která si tím s kapkou nadsázky pomyslně vynahradí neúspěch z MČR, kde nepřišla výhra jediné mapy, i když to ve dvou případech nebylo daleko. Řeč je samozřejmě o CS:GO týmu eEriness, kde se ale na obranu všech zúčastněných dá říci, že se minimálně změny očekávaly. Po úspěšné jarní části sezóny proběhlo lepení sestavy a neúspěšná koncovka roku se sestupnou tendencí znamená rozpad.

V týmu po celý rok vydržel David 'Zajda' Zajíček, který dres eEriness MARVO oblékl již na MČR 2019, spolu s Pavlem 'replay' Vaňkem. Po úspěšném jaru bohužel tým přišel o Fizareziho s MoriiSka, což byl velký zásah nejen do palebné síly eEriness. „Druhou polovinu sezóny jsme dohrávali spíše jako mix, takže jsme počítali s tím, že po sezóně si každý půjde svojí cestou. Ačkoliv jsme se snažili hrát víc týmově, nikdy nám ten styl v tomto složení nesedl,“ řekl pro stránky organizace Zajda. Ten sice dokázal ulovit trio zajímavých jmen, ale v novém složení žádný zlatý důl neobjevili. Od konce éry v čele s bladem se eEriness hledají a pokračovat to bude i nyní.

Manažer organizace Jan Vyhnálek to vidí následovně: „Rok 2020 v CS:GO byl pro nás jako jízda na horské dráze. Jednou dole, jednou nahoře. Po odchodu Fizareziho a MoriiSka se tým lepil, jak jen to šlo, a chvíli to vypadalo, že by z toho i tak mohl vzniknout ustálený a silný tým. Bohužel to klukům ale nesedlo a v současné chvíli jim musíme dát sbohem. Třeba se s některým z nich ještě uvidíme, ale to je prozatím ve hvězdách. Za reprezentaci jim rozhodně patří velké poděkování a všem přeju v herním i osobním životě hodně štěstí a zdaru.“

eEriness MARVO naposledy hráli v tomto složení:

 Česká republika David 'Zajda' Zajíček
 Česká republika Pavlem 'replay' Vaněk
 Česká republika Dominik 'desty' Černý
 Česká republika Matěj 'stinx' Štorek
 Česká republika Vojtěch 'Valencio' Mydlář

Zdroj: eeriness.eu
Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.