Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness se po dvou letech vrací na FIFA scénu

25. 10. 2020 | 15:39 EA SPORTS FC 24
Poslední vydání fotbalového simulátoru FIFA jsou komunitou kritizovány, že se hra nikam neposouvá a je každý rok stejná. Esportu se však tohle netýká. Scéna se rozvíjí hodně i u nás, takže láká stále více organizací, které FIFU podporovaly dříve. No a přesně tohle je případ eEriness, kteří představili dva své hráče.
Domito
Domito

V minulosti za eEriness hráli Doli2000 nebo Valvi10, dvě známá jména domácí scény, která následně své kariéry propojila se skutečnými fotbalovými kluby. Novou éru tradiční české organizace však odstartují dva hráči, kteří si své renomé mezi špičkou musí teprve vydobýt. Barvy eEriness budou ve FIFĚ 21 hájit Dominik 'Domito' Klíčník a Karel 'Modri' Modrák, první jmenovaný se již na webu organizace uvedl rozhovorem„Chtěl bych pravidelně dávat ve víkendové lize rank Elite, takovým snem je dát status verified a zahrát si tak kvalifikace s profi hráči ze zahraničí,“ z čehož už je samo o sobě cítit, že nemá cíle srovnatelné s domácí elitou. „Na domácí scéně bych se zase chtěl dostat na nějaký velký turnaj,“ doplňuje. Uvidíme, jak o Domitovi a Modrim v blízké době uslyšíme.

Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.