Přejít k hlavnímu obsahu

eEriness vítají staronového parťáka, místo mu uvolnil Zajda

9. 4. 2021 | 22:09 Counter-Strike 2
Valencio se na domácí scéně prosadil před čtyřmi lety po boku jmen jako CaNNiE, blogg1s nebo AJTT. Tak úspěšnou kariéru se mu sice udělat nepodařilo, v širší domácí špičce však poletuje po celou dobu. Na začátku letošní sezóny byl sice bez angažmá, ale to se mu nyní naskytlo po změnách v sestavě účastníka 1. Tipsport COOL ligy.
eEriness vs. eSuba
eEriness vs. eSuba
Zdroj: grafika eEriness

eEriness MARVO před novou sezónou vyhlásili, že nehodlají stavět nový kádr, ale ve správný moment naverbují jeden z volných kompletních týmů. Před měsícem a několika dny přivítali tým v čele se svými bývalými hráči Davidem 'Zajda' Zajíčkem a Pavlem 'replay' Vaňkem, ještě před prvním turnajem pod staronovou střechou nad hlavou však přišla změna v podobě příchodu Jurije 'Fizarezi' Andrijčuka, dalšího bývalého člena eEriness.

Po neúspěchu na HAL3000 MČR Tour a špatném vstupu do deváté sezóny 1. Tipsport COOL ligy přichází další zásah do sestavy. Se základní pěticí se loučí David 'Zajda' Zajíček, na jehož místo přichází Vojtěch 'Valencio' Mydlář. Také on hájil barvy eEriness MARVO v loňském roce dokonce i na MČR, takže pro některé hráče nejde o neznámou tvář. Premiéru si nové složení zažije hned v sobotu, kdy se od 17:00 postaví eSubě.

„Není tomu tak dávno, kdy jsme byli nuceni zasahovat do soupisky našeho CS:GO týmu a vypadá to, že jsme tím ale vše nevyřešili a musíme to udělat znovu. Zajda se tak přesouvá na post náhradníka a jeho post v hlavní sestavě přebírá Valencio. Snad do týmu přijdou spolu s ním světlejší zítřky,“ zní na sociálních sítích týmů.

Nová sestava eEriness MARVO:

 Česká republika Pavel 'replay' Vaněk
 Slovensko Kristián 'heikkoL' Garbera
 Slovensko Dávid 'Feki' Fekeč
 Česká republika Jurij 'Fizarezi' Andrijčuk
 Česká republika Vojtěch 'Valencio' Mydlář

Zdroj: @eEriness.eu
Štítky: eEriness
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.