Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq bronzoví, PiXeL1K bramborový! Kdo ovládl finskou PSL ligu?

24. 10. 2021 | 22:53 PUBG: Battlegrounds
Finská liga míří do finále. Nejlepších 16 týmů z Evropy se utká v celkem 18 hrách o prize pool v hodnotě 15 000 Euro! Mezi účastníky nechybí ani domácí zastoupení v podobě českého hráče PiXeL1Ka a české organizace Entropiq s její zahraniční soupiskou!
PUBG Suomi League
PUBG Suomi League
Zdroj: Elisa Esport

UPDATE #3: Třetí den se nesl v duchu lovu na tým Polish Power, který v průběhu her postupně ztrácel ze svého 20 bodového náskoku. Nakonec ale s 9 body náskok uhájili a stávají se novými šampióni PSL! Na druhém místě se umístil tým Heroic, který těsně udržel 3. místo před Entropiqem. Jen bod za českou organizací skončil PiXeL1Kův tým Mercurial. Zklamaní můžou být v táboře NaVi, tento tým čeká již za okamžik světový šampionát a předposlední místo zajisté není jejich ambicí.
​​​​​​​
UPDATE #2:
I přesto, že se námi sledovaným týmům příliš v prvním hracím dni nedařilo, do druhého dne nastoupily s čistou hlavou a hned je z toho boj o pódium a hezký přivýdělek! První místo prozatím patří týmu Polish Power, za které nastupují i dva hráči, kteří se zapojili do MČR sezóny - KnorkiS a K4piii. Ti si vypracovali velice luxusní náskok 20 bodů, uvidíme jak se jim bude dařit zítra. Hry začínají v neděli opět od 18:15

UPDATE #1: První hrací den vyšel nejlépe týmu Vanir, který získal 44 bodů, lobby je ovšem vyrovnané rozdíl mezi 1. a 9. místem je pouze 7 bodů, promluvit do boje tedy může pořád pěkná řada týmů. Entropiqu patří 11. místo, i přesto, že se většinu dne tento tým trápil, díky posledním hře se výrazně posunul. PiXeL1Kovi prozatím patří 14. místo, uvidíme, zda se jim další dny povede lépe. 

Celkové výsledky PSL ligy
Celkové výsledky PSL ligy
Zdroj: twire.gg

I tento víkend nevyjdou fanoušci PUBG na prázdno, prestižní finská liga PSL spěje do finále. Od pátku do neděle se vždy od 18:15 odehraje 6 zápasů. Po těchto třech hracích dnech vyjde vítěz, který získá největší část z prize poolu. Hraje se formátem SUPER, tudíž nerozhoduje pouze počet vítězství.

Mezi účastníky nechybí PiXeL1Kův tým Mercurial nebo česká organizace ENTROPIQ. Společnost jim budou dělat velká jména v PUBG světě. Zmínit můžeme zejména postupující týmy na světový šampionát PGC Virtus.Pro,Team Liquid, Heroic nebo Natus Vincere. Jedná se i o poslední větší evropský turnaj před světovým šampionátem, což může napovědět jakou formu týmy mají. 

Lupa - hlasuj pro nás!
Lupa - hlasuj pro nás!
Zdroj: PLAYzone

O vysílání je taktéž postaráno, na Twitch kanále probíhá oficiální vysílání v angličtině, finštině a streamovaná je dokonce i minimapa!

Průběžné výsledky jsou pak dostupné na tomto odkaze.

Prize pool:
1. místo - 6 500 Euro - Polish Power
2. místo - 4 500 Euro - Heroic
3. místo - 2 500 Euro - Entropiq
4. místo - 1 500 Euro - Mercurial

Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!