Přejít k hlavnímu obsahu

Gambit se po bitvě s Entropiq na pět map stávají šampiony V4 Future Sports Festivalu

21. 11. 2021 | 18:00 Counter-Strike 2 Live coverage
Před rovným týdnem to všechno vypuklo a dnes poznáme nového krále. Nepůjde sice o zástupce regionu Visegrádské čtyřky, což ale neznamená, že finálový duel nebude zajímavý. Ba naopak. Entropiq se po celý turnaj prezentují parádními výkony, naopak Gambit mají šanci se vrátit na 2. místo světového žebříčku.
V4 Future Sports Festival
V4 Future Sports Festival
Zdroj: oficiální grafika

V4 Future Sports Festival hostil tři zástupce česko-slovenské scény, dva z Polsky a maďarskou reprezentaci. Do play-off pro nejlepší šestku to ale dotáhli pouze ENTERPRISE, kteří se po překvapivě brzkém vypadnutí SINNERS dají považovat za šampiona Visegrádské čtyřky. Lepší boost si před blížícím se Vodafone MČR přát nemohli.

Ve čtvrtfinále se ENTERPRISE podařilo sebrat mapu Gambit Esports, třetímu nejlepšímu týmu světa, což je hodně cenný skalp. Po prohrané první mapě se však Gambit rozjeli a jsou k nezastavení. V semifinále totiž zametli s BIG a ve finále budou favoritem na titul. Ještě kratší cestu do velkého finále ale měli jejich konkurenti z regionu CIS. Hráči české organizace Entropiq také ztratili mapu s ENTERPRISE, ale díky výhře skupiny postoupili přímo do semifinále. Tam si hladce pohráli s bulharským týmem Fiend a složení finále je tedy takové, jaké se před startem V4 Future Sports Festivalu dalo nejvíce očekávat. Nyní už zbývá rozluštit jen poslední dílek tajenky.

Souboj o titul a 150 tisíc eur pro nového šampiona můžete opět živě sledovat s naším komentářem. Přijďte se naladit na Vodafone MČR, které startuje už ve středu, a podpořte dnes od 15:00 na PLAYzoneCZ své oblíbence.

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone
V4 Future Sports Festival: play-off
     Německo BIG0      
            
    Sobota 13:00   Rusko Gambit3   
  Slovensko ENTERPRISE1         
 Pátek 13:00   Rusko Gambit2      
  Rusko Gambit2         
       Neděle 15:00   Rusko Gambit 
            
     Rusko Entropiq2      
            
    Sobota 16:30   Rusko Entropiq2   
  Španělsko Movistar Riders0         
 Pátek 16:30   Bulharsko Fiend0      
  Bulharsko Fiend2         
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.