Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq nejsou ve formě? Do čela realme PUBG Mobile ligy se dostal tým One Shot

20. 5. 2021 | 13:01 PUBG Mobile
Po kvalifikacích nám již před týdnem odstartovala základní část realme PUBG Mobile ligy. 32 týmů, ze kterých po třech hracích dnech poznáme složení finále. Včera se odehrálo druhé kolo, které opět ukázalo, kdo jak na tom je a komu by už finále utéct nemělo.
realme PUBG Mobile liga
realme PUBG Mobile liga
Zdroj: grafika PLAYzone

Nejlépe do základní části realme PUBG Mobile ligy vstoupil favorizovaný tým Entropiq, který vévodil o 13 bodů před sestavou One Shot, další konkurence už ztrácela podstatně více bodů. Ve druhém hracím dni se ale karta obrátila. One Shot se podařilo nastřílet a vybojovat parádních 77 bodů, a díky nižšímu zisku Entropiqu se posunuli o tři body do čela. Další změna ale proběhly i na dalších příčkách. Ve velké parádně se tuto středu představil tým MF esports, který také předčil Entropiq a po slabém prvním týmu přišel posun o 13 příček. Stejně jako Entropiq pak uhrál mimo jiné i Destiny Team, který spolu s MF drží dělené průběžné třetí místo.

Vzhledem k tomu, že na finále celé ligy postoupí nejlepší šestnáctka, tak to není pouze o nejvyšších příčkách. Mnohem důležitější jsou boje ve druhé desítce, kde v mnoha případech dělí týmy pouhých pár bodů. Zatímco MF esports a Destiny Team vyletěli vzhůru, tak velký pád na druhou stranu zažil třeba tým eRazers. Jeden povedený hrací den může znamenat katapult vzhůru i pro týmy ze spodní části tabulky, bude tedy potřeba nadále zůstávat na pozoru, nikdo nemá nic jistého. Vrchol základní části bude na programu opět ve středu.

Aktuální pořadí
Aktuální pořadí
Zdroj: tabulka soutěže
Štítky: realme
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.