Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq vstupují do světa virtuálních závodů, svůj tým posílají do Virtual GP

11. 3. 2021 | 15:02 Virtuální závody
Oblíbená organizace Entropiq rozšiřuje řady účastníků v nejpopulárnější série virtuálních závodů u nás, Virtual GP. Do té nasadí dvojici svých jezdců.
EIQ VGP
EIQ VGP
Zdroj: grafika Entropiq

Prestižní česko-slovenská série Mercedes-Benz Virtual GP startuje již příští týden svůj další ročník! A o tom, že virtuální závodění stále táhne velkou pozornost, chce fanoušky přesvědčit i organizace Entropiq, která poprvé vstupuje do světa virtuálních závodů.

Do své stáje zvolila piloty Michala Matouška a Lukáše Podstatu. I když oba patří mezi zkušené jezdce, budou se účastnit Virtual GP vůbec poprvé. S oběma však bude potřeba počítat, což předvedli také v kvalifikacích, ve kterých se jezdci snaží přesvědčit týmy o svých dovednostech, což se této dvojici nepochybně povedlo, ve své skupině totiž Podstata a Matoušek obsadili první dvě příčky.

Jak sami jezdci tvrdí, jejich cílem je dostat svůj tým do TOP3, oba zároveň věří, že se dokážou stabilně umisťovat mezi šesti nejlepšími jezdci. Oba jsou si však vědomi, že konkurence bude letos obrovská. O tom, kdo nakonec bude patřit v letošním ročníku ke špičce, může napovědět první závod, který se uskuteční již v úterý 16. března na virtuálním okruhu v italské Imole.

Štítky: Entropiq, Virtual GP
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.