Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq vstupují na PUBG Mobile scénu podpisem elitních domácích hráčů

9. 2. 2021 | 18:56 PUBG Mobile
Entropiq se nezastavují a vstupují na pole další hry! Tentokrát se jejich cílem stala mobilní odnož oblíbené battle royale hry PlayerUnknown's Battlegrounds, která má především v zahraničí velkou popularitu.
Entropiq PUBG Mobile
Entropiq PUBG Mobile

Entropiq chtějí patřit mezi absolutní špičku, ať jde o jakýkoliv titul nebo ať už jde o domácí, či zahraniční scénu. Své vysoké ambice nyní potvrzuje tým Martina Kabrhela další akvizicí, vstupuje totiž na scénu v PUBG Mobile. Hlavní sekce PlayerUnknown's Battlegrounds je nejlepším domácím týmem a pravidelně ji vídáme na velkých evropských turnajích, nyní však "velké PUBG" dostane v Entropiq svého menšího bratříčka.

Novým přírůstkem do rodiny Entropiq týmu je elitní česko-slovenská sestava v PUBG Mobile. Tým pod vedením Júliuse 'Dael' Gojdiče strávil dlouhé měsíce pod křídly Inside Games, ale ještě jako Team Warlords dokázal postoupit mezi evropskou špičku do soutěže PUBG Mobile Club Open Spring. Od té doby přišel do týmu pouze jeden nový hráč Martin 'Moony' Hubený, jinak jde o stabilní sestavu, která má jen ty nejvyšší cíle. Podpora elitní organizace jistě týmu dodá stabilitu, aby se na největších evropských kláních objevoval i v letošním roce.

PUBG Mobile tým Entropiq:

 Slovensko Július 'Dael' Gojdič
 Slovensko Roland 'BackFire' Sedláček
 Česká republika Lukáš 'Sans' Holub
 Česká republika Martin 'Moony' Hubený

Štítky: Entropiq
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.