Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq vyhrávají svoji nejvyšší finanční odměnu a postupují na LAN Sweet LAN. SINNERS bohužel skončili ve čtvrtfinále

12. 11. 2021 | 09:36 Counter-Strike 2 Reportáž
Další turnaj od Relog Media je za námi a v bojích o nejvyšší příčky opět nechyběla česká stopa. Zatím Slovák Zero neprošel swissem a jeho krajan STYKO kvůli konci FPX s týmem odstoupil, tak SINNERS a Entropiq si vysloužili přímé pozvánky mezi nejlepší osmičku.
Vítězové Pinnacle Fall Series #2
Vítězové Pinnacle Fall Series #2
Zdroj: Entropiq

Pinnacle Fall Series #2 byl dalším turnajem od Relog Media, který navázal na předchozí úspěšná klání Snow Sweet Snow nebo Spring Sweet Spring. Celkový počet dvanácti turnajů určí složený velkolepý LAN Sweet LAN, kam se má kdokoliv z nižších sfér evropské scény šanci probojovat. Osmá příležitost sezóny už je ale za námi.

Další z turnajů této sezóny probíhal od 4. října a nového krále jsme poznali začátkem tohoto týdne. České fanoušky jistě nejvíce potěšilo, že SINNERS za své výkony v zahraničí obdrželi tentokrát už přímou pozvánku do čtvrtfinále, ale štěstí to bohužel nepřineslo. Zatímco dříve jsme byli zvyklí, že si česká jednička uměla proklestit cestu několika fázemi a vyhrávat jeden zápas za druhým, tentokrát se hříšníci hned ve svém prvním vystoupení museli postavit jednomu z kandidátů na titul. Čtvrtfinálový zápas proti HAVU Gaming jim nevyšel a po prohrách 6:16, 10:16 se tedy s turnajem rozloučili v TOP 8. Uvidíme, zda-li dostanou pozvánku takto daleko i příště.

Prohrou SINNERS se fanoušci nedočkali pikantního duelu v semifinále, kde na hříšníky čekala ruská sestava Entropiqu. El1an a spol. se poslední dobou prezentují v parádní formě a v Pinnacle Fall Series #2 to krásně potvrdili. Na úvodní mapě proti HAVU sice padli, následně ale sérii otočili a vybojovali si místenku ve finále. Jejich soupeřem v boji o titul, 40 tisíc dolarů a postup na LAN Sweet LAN byl tým Lyngby Vikings, který od posledních změn v sestavě hraje opravdu hezky a nachází se už na 20. místě světového žebříčku. Na Entropiq ale nestačili a tato sestava české organizace si připsala již čtvrtý titul letošní sezóny a největší finanční odměnu k tomu.

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.