Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq vyrazili na cestu na Major vítězstvím, v turnaji LOOT.BET však vypadli v semifinále

13. 5. 2021 | 23:48 Counter-Strike 2
Nová sestava týmu Entropiq má za sebou své první zápasy v černo-zelených dresech. Zatímco do turnaje EPIC League, který je kvalifikačním RMR turnajem na Stockholm Major vítězstvím, turnaj LOOT.BET skončil neúspěchem.
Entropiq
Entropiq
Zdroj: Entropiq

Na premiéru nového týmu Entropiq, který vznikl podpisem ruského týmu známého jako EPG Family, čekala řada fanoušků. Reprezentanti české organizace vstoupili během posledních dnů rovnou do dvou turnajů.

Tím nejostřeji sledovaným je rozhodně turnaj EPIC League, ve kterém bojují týmy z CIS regiony o body, které v říjnu rozhodnou o postupujícím na Stockholm Major. Kromě Entropiq se turnaje účastní také špičkové celky jako Gambit, NAV, Virtus.pro nebo Spirit

Turnaj odstartoval svou Swiss částí, kde Entropiq stihli odehrát první kolo. V tom si s přehledem poradili s kazašským celkem 100PingGods, a se skórem 1-0 tak čekají na los druhého kola. Kompletní statistiky ze zápasu naleznete v našem Zápasovníku.

Nebyl to však jediný turnaj, ve kterém se ruský tým představil. Hráči EIQ vstoupili také do cupu LOOT.BET S9, kde patřili mezi čtyři celky nasazené rovnou do čtvrtfinále. V něm si poradili na třech mapách s Endpoint, v semifinále však bohužel nestačili na bulharské FIEND, a odnáší si tak 3 750 dolarů za dělené třetí místo.

Další zápas čeká na Entropiq ve středu, kdy vyzvou v turnaji REPUBLEAGUE tým Young Ninjas.

Štítky: Entropiq
Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.