Přejít k hlavnímu obsahu

Entropiq získávají první mezinárodní titul!

6. 6. 2021 | 19:30 Counter-Strike 2
Ruská pětice z bývalého Winstrike se od příchodu pod barvy Entropiq prezentuje určitě kvalitně, ve své sbírce však zatím ještě nemá žádné prvenství. To se však může změnit už dnes v 17:00. El1an a spol. se totiž dokázali probojovat do finále druhé série Funspark ULTI, kde se v roli velkého favorita postaví proti Lyngby Vikings.
Entropiq
Entropiq
Zdroj: grafika Entropiq

Update: Entropiq mohou slavit! Jejich ruští svěřenci jasně potvrdili roli favorita a Lyngby Vikings porazili 2:0. Nejdříve ukázali svůj silný Dust II, který opanovali v poměru 16:7, a pak se nezalekli ani soupeřova Vertiga výsledkem 16:10. Velkou zásluhu na získání titulu měl ve finále především Vladislav "Krad" Kravchenko, jenž si za obě mapy připsal skvělých 47 fragů a jeho rating vystoupal až do výše 1,6. Gratulujeme k prvnímu titulu!


Jeden z mnoha dalších turnajů se blíží do svého finiše. Druhá sezóna Funspark ULTI dnes po páté hodině odpolední pozná své šampiony, a to buď favorizované Entropiq, nebo outsidery Lyngby Vikings. Nutno říct, že v tomto turnaji jsme kromě velké zelenočerné organizace měli z našich končin ještě jednu stopu v podobě SINNERS, kteří ale nezvládli v GSL skupinách duely s Dignitas a bohužel i rozhodující zápas proti ttc.

Komu se ale do této chvíle daří na výbornou, je zmiňovaný Entropiq. Do play-off sice postoupili kvůli úvodní prohře s HYENAS až po třech zápasech, dále už ale ukázali své neoddiskutovatelně kvalitní výkony. Ve čtvrtfinále si doslova namazali na chleba Copenhagen Flames a v semifinále následně přehráli i HAVU Gaming.

Jejich vítězné tažení by mělo podle papírových předpokladů skončit titulem a ziskem 15 000 dolarů v dnešním finále proti Lyngby Vikings. Sympatičtí Dánové sice v tomto turnaji předvádí nadprůměrné výkony, když dokázali v play-off vyhrát nad silnými HYENAS a také Dignitas, v samotném vyvrcholení ale budou jasnými underdogy. Vždyť na Entropiq na patnáctém místě v HLTV žebříčku ztrácí hned 52. míst!

Funspark ULTI 2021 #2: play-off pavouk
  Finsko HAVU2         
 3. 6. 14:00   Finsko HAVU0      
  Kazachstán K230         
    5. 6. 14:00   Rusko Entropiq2   
  Dánsko CPH Flames0         
 3. 6. 16:30   Rusko Entropiq2      
  Rusko Entropiq2         
       6. 6. 17:00   Rusko Entropiq 
  Evropa ENCE1         
 4. 6. 14:00   Švédsko Dignitas0      
  Švédsko Dignitas2         
    5. 6. 17:00   Dánsko Lyngby Vikings0   
  Dánsko HYENAS0         
 4. 6. 17:15   Dánsko Lyngby Vikings2      
  Dánsko Lyngby Vikings2         
Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.