Přejít k hlavnímu obsahu

ESL Pro League: FPX zvládají utkání s OG a jsou v play-off! Skupinu vyhráli Heroic

12. 3. 2021 | 23:17 Counter-Strike 2
Skupina A se blíží ke konci, před námi už je jenom poslední trojice zápasů. Los však vyšel skvěle, dnešní zápasy jsou totiž ty nejdůležitější.
styko
styko
Zdroj: Instagram @stykocsgo

UPDATE: STYKO a jeho FPX nakonec zvládli své nejdůležitější utkání! S hráči týmu OG si poradili poměrem 2:1 a získávají poslední postupové místo. Naopak skupinu ovládli Dáni z Heroic, kteří si poradili se všemi soupeři a zajistili si tak účast v TOP6 celého turnaje. V posledním utkání BIG překvapivě podlehli australským Renegades a německý tým se tak loučí s turnajem na posledním místě.

#VPB
1.  Dánsko Heroic5015
2.  Evropa Complexity329
3.  Evropa FunPlus Phoenix329
4.  Evropa OG236
5.  Austrálie Renegades143
6.  Německo BIG143

ESL Pro League pokračuje již v sobotu skupinou B, kde uvidíme v akci například frozena s mousesports, FaZe, G2 či Vitality. Kompletní rozpis budoucích zápasů i výsledky těch minulých naleznete v našem zápasovníku.


První ze čtyřech skupin má před sebou poslední kolo, situace však není ani zdaleka vyjasněná. Tím nejdůležitějším utkáním bude souboj mezi Heroic a Complexity, kteří se utkají o první místo ve skupině, které v play-off přinese obrovskou výhodu. Neméně důležité je i utkání FPX proti OG, vítěz tohoto zápasu totiž získá poslední postupové místo. Ze hry jsou naopak účastníci třetího dnešního utkání, kde si spolu zahrají BIG a Renegades.

Všechny dnešní zápasy začínají v 19:00, streamy a následně i výsledky naleznete v našem zápasovníku.

Jak však probíhaly dosavadní boje ve skupině A? SuNny nezačal své tažení v FPX nejlépe, na úvod nezvládli utkání s Complexity, což vynahradili zápasem s Renegades. Poté však přišla prohra proti Heroic, ten dosud nejdůležitější zápas, proti BIG, však zvládli. Jejich dnešní soupeř OG má stejnou bilanci, proti Heroic navíc museli nastoupit s NBK, jelikož niko je stále po smlouvou s dánskou organizací.

Nejlépe se dosud daří Heroic, kteří jsou bez prohry, naopak Complexity překvapivě podlehli BIG. Stále platí, že vítěz skupiny vzejde právě z jejich vzájemného utkání. Bez výhry jsou dosud Renegades, BIG jsou těsně před nimi s jedním vítězstvím.

 

Student žurnalistiky a filmových věd, milovník CS:GO, majitel společné fotky s Hide the Pain Haroldem.