Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba i Dynamo Eclot postupují do play-off! Jak vypadal druhý den Guseppe MČR v LoL?

13. 11. 2021 | 22:06 League of Legends Reportáž
Druhý den Guseppe MČR v League of Legends je za námi a známe naší semifinálovou čtveřici. Pozornost na sebe nejvíce strhli hráči Dynamo Eclot, kteří po prvním dni nevypadali úplně nejsilněji, ale během dneška se probudili a zvládli dobře svou sérii proti Inaequalis. Rovněž eSuba nechybovala a tím pádem je zítra čeká semifinále právě proti DNE.
Shrnutí druhého dne Guseppe MČR v LoL!
Shrnutí druhého dne Guseppe MČR v LoL!
Zdroj: PLAYzone

Během dnešního dne Guseppe MČR v LoL jsme zakončili základní skupiny a dozvěděli se naši semifinálovou čtveřici. SINNERS následovali do play-off hráči týmů eSuba, Dynamo Eclot a Brute Talents. V prvním zápase, který byl rovněž také jedním z highlightů celého dne, si svůj postup zajistila eSuba proti HEET. Tahle série nám nabídla naprosto všechno od individuálních výkonů až po naprostý týmový chaos. První hra byla ještě v pořádku, ale v té druhé jsme se dočkali hostiny v podobě 64 killů. Navíc samotný konec této série téměř způsobil nejednomu fanouškovi infarkt.

V druhém zápase nastoupili hráči Dynamo Eclot proti zajímavě vypadajícím Inaequalis v decideru skupiny A. Po nepovedeném včerejšku se určitě jednalo o důležitou sérii i pro morálku hráčů samotných, protože nikdo nemůže hrát s myšlenkami, že nebyl včera dostatečně dobrý. Dynamo Eclot si dalo přes noc pořádný reset a v téhle sérii už od první minuty hráči na riftu udávali ďábelské tempo. Speciálně druhá hra byla naprostá fantazie, protože tak velké vedení okolo 10 000 goldů po dvacáté minutě nevidíme každý den.

Závěr základních skupin Guseppe MČR v League of Legends nám zpříjemnila naprosto famózní série mezi Brute Talents a HEET. Jednalo se o zápas všechno nebo nic, protože vítěz si zaručil poslední místo v play-off a poražený cestu domů. V tomto střetnutí jsme mohli poprvé vidět všechny tři hry s tím, že ta poslední se přibližovala minimálně začátkem k těm nejlepší evropským zápasům, protože šlo o hodně. S tlakem se lépe vypořádali Brute Talents, kteří zvládli předvést menší comeback poté, co prohrávali o 5 000 goldů.

Na programu bude zítra od 11:00 na našem Twitch kanále samotné play-off včetně grand finále. Jedno už dopředu určitě víme – zítra u nás budeme znovu psát historii, protože buď se eSuba dočká svého šestého titulu, nebo si účet na MČR založí jedna z nových orgnaizací v podobě SINNERS, Dynamo Eclot nebo Brute Talents. Tak si nastavte budíky a přidejte se k tvorbě historie!

Štítky: Guseppe, MČR
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.