Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba po devíti měsících propouští Apex sekci

8. 1. 2020 | 14:29 Apex Legends
Apex Legends už na domácí scéně nikdo příliš nedůvěřuje. Organizace Inside Games a CZC.eSuba byly dosud posledními z velkých mohykánů, i jeden z nich se ale nyní poroučí. Řeč je o modré krvi, kterou za devět měsíců podpory této battle royale hry prošlo šest hráčů, ale tuto dobu nejvíce zastínilo drama z posledních týdnů.
eSuba Apex Legends
eSuba Apex Legends

Od začátku podpory Apex Legends byl kapitánem CZC.eSuby Petr 'Mlcak' Lache, kterého zprvu doplnili Adrián 'Shorty' Hauser a Šimon 'Izzy' Peško. Ve své době šlo o jedny z nejaktivnějších hráčů na domácím poli, kteří díky důslednému grindu patřili na evropském žebříčku mezi špičku. Týmem se postupně protočili také Samuel 'Sammy' Vavrečka, Dominik 'Lands' Zralý a Josef 'Bedo' Hajzler, skutečný turnajový úspěch ale nikdy nedorazil. Cenná umístění však eSuba zaznamenala například na našich turnajích, formát public huntu jim vyhovoval.

Počáteční boom okolo battle royale hry pro tři hráče rychle pominul a vývojáři svůj úspěch nezvládali ukočírovat. Hráči tak utíkali a nových věcí se nedočkávali jak casual hráči, tak ani esportově založení. Pro letošní rok je sice ohlášena velkolepá Apex Legends Global Series (ALGS), ani ta ale eSubu nedonutila setrvat. Posledním zápisem tradiční organizace je tak negativní zpráva z 1. svátku vánočního, kdy vedení propustilo kapitána sekce za hrubé porušení fairplay, konkrétněji za použití nepovolených programu přímo na streamu.

Zdroj: esuba.eu
Štítky: eSuba
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.