Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba a Sampi.Tipsport mají nejnižší počet odehraných zápasů. Zazáří v 6. hracím dni?

20. 4. 2021 | 10:00 Counter-Strike 2
Devátá sezóna 1. Tipsport COOL ligy má za sebou čtyři hrací kola a týmy i nadále mají rozdílné počty odehraných zápasů. Oba týmy s nejnižším počtem se však představí už tohle úterý a budou proti papírově slabším týmům bojovat o posun v tabulce.
Sampi.Tipsport
Sampi.Tipsport
Zdroj: grafika PLAYzone
Dark Tigers vs. eSuba
2.84 – Kurzy na výhru – 1.36
ZEDc  Slovensko
system  Slovensko
fino  Slovensko
outex  Slovensko
Aralio  Česká republika

17:00

Vsadit si

 Slovensko NIO
 Česká republika blogg1s
 Slovensko luko
 Slovensko jaro
 Česká republika twist

Další hrací kolo otevře souboj aktuálních sousedů v tabulce. Dark Tigers po třech odehraných zápasech mají jedinou výhru a jsou v tuto chvíli pátí, eSuba je po dvou duelech se dvěma body o příčku níže. Modrá krev má ze všech odhadovaných týmů na příčky zajišťující play-off nejpomalejší start a už potřebuje začít získávat body. Výhra až ve třetí mapě s eEriness MARVO příliš pozitivní nálady do žil nepřidala, stále však nejde o pohromu. Jejich další zápas však bude veledůležitý, protože Dark Tigers mohou být jedněmi z jejich přímých konkurentů ve středu tabulky. Tenhle zápas může ukázat, jestli eSuba má s poklidem na play-off, nebo nikoliv. V HAL3000 MČR Tour si s tygry poradila, ale také tam se tehdy hrály tři mapy. Na papíře nejde o nejzvučnější zápas, v postupové matematice ale může patřit mezi ty nejdůležitější. Záležet také bude na tom, v jakém složení DTG vyrukují.

eEriness MARVO vs. Sampi.Tipsport
8.61 – Kurzy na výhru – 1.03
replay  Česká republika
heikkoL  Slovensko
Feki  Slovensko
Fizarezi  Česká republika
Valencio  Česká republika

20:00

Vsadit si

 Česká republika Pechyn
 Česká republika kinzo
 Slovensko queztone
 Česká republika nbqq
 Česká republika beryP

Sampi.Tipsport mají za sebou zatím pouhé dva odehrané zápasy, na rozdíl od konkurentů s podobnou barevnou kombinací však ještě nepoznali hořkost porážky. V tabulce jsou tedy před šestým hracím kolem až čtvrtí, pokud ale zvládnou roli favorita, mohou se zařadit za další z pouhých dvou neporažených celků. Po příchodu beryho hrají Sampi ve velké pohodě a zatím to nevypadá, že by jim DEV7L příliš chyběl. To by se mohlo ukázat až v některých těžkých duelech, což by neměl být případ tohoto zápasu. Sampi zde budou v jednoznačné roli favorita a nebudou chtít ztratit jediný bod. eEriness MARVO už ale po prohře nad DEFEATERS mohou jen překvapit, což se v celé své kráse ukázalo minule, když sebrali bod eSubě. Proti takticky zdatným Sampi to ale budou mít ještě těžší. Kurzová nabídka jasně naznačuje, kdo by tu měl mít navrch, bude to ale tak snadné "v suchém triku"?

Aktuální tabulka soutěže
Aktuální tabulka soutěže
Zdroj: coolliga.cz
Tipsport COOL liga
Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.