Přejít k hlavnímu obsahu

EU Contenders: Exorath končí v semifinále

9. 1. 2019 | 20:00 Overwatch
Třetí sezóna druhé nejvyšší evropské Overwatch soutěže s názvem Contenders má dvojnásobné české zastoupení, ba co víc oba našinci se navíc do play-off. Boj o titul odstartuje 8. ledna a velké finále o 30 tisíc dolarů za první místo je naplánováno na 11. ledna. U vyřazovací části navíc nepřijdete o český komentář.
Overwatch Contenders
Overwatch Contenders

Účastníci třetí sezóny evropské odnože Overwatch Contenders byli rozděleni do dvou skupin, odkud nejlepší osmička postoupila do play-off. Nejlepším týmem úvodní fáze se stal Samsung Morning Stars ze skupiny A, v jehož barvách působí i český support Tomáš 'Exorath' Kotačka. Pro toho nešlo o premiéru v Contenders, v minulé sezóně se s Young and Beautiful dostal do čtvrtfinále, ale nyní má se svým týmem jistě podstatně vyšší ambice. Ve stejné skupině se se základní částí popral také DPS hráč Miroslav 'Sardis' Hájek, na nováčka v barvách HSL Esports bohužel po postupu z poslední možné pozice čeká nejtěžší soupeř ze druhé, o něco vyrovnanější skupiny B.

Právě Sardisův tým odstartuje čtvrtfinálové boje, program vyřazovacích zápasů bude probíhat od úterý do čtvrtka, kdy se od 18:00 vždy odehrají dva zápasy. Velké finále je potom naplánováno v pátek od 20:00. Celé tohle dění si tradičně vezme na paškál také domácí stanice MAGNA TV, která fanouškům Overwatche přinese veškeré zápasy s českým komentářem kvarteta Fredy, Carhas, zaumer a Sappy.

Overwatch Contenders play-off
Štítky: OW Contenders
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.