Přejít k hlavnímu obsahu

Festival of Futball nadále pokračuje svým druhým týdnem. Chybí zde Patrik Schick?

19. 6. 2021 | 11:33 EA SPORTS FC 24
Mezinárodní turnaje po celém světě jsou v plném proudu a společně s nimi jsme se dočkali i druhého týdne akce Festival of Futball. Druhý tým nabízí hodně zvučné jména v podobě Edena Hazarda, Paula Pogby nebo João Félixe. Přesto nám nezbývá nic jiného, než se zeptat, kde je Patrik Schick?
Druhý tým Festival of Futball je tady!
Druhý tým Festival of Futball je tady!
Zdroj: EA Sports

Po prvním, celkem dobře zvládnutém týdnu nám EA Sports přináší druhý tým z akce Festival of Futball. Znovu se zde nacházejí naprosto parádní karty, které padnout v podstatě do každého týmu. Za zmínku stojí Hazard, Pogba, Felix a Klostermann. Speciálně poslední jmenovaný může být hodně podceňovaný, ale pokud hrajete německou nebo Bundesliga sestavu, tak určitě uvítáte jeho nejnovější kartu.

Také se musíme zastavit u nového obsahu, který nám EA Sports nadělili v úkolech a SBC sekci. V úkolech najdeme Lucase Hernándeze. Toho se dá zkompletovat dokonce přes Squad Battles, takže takhle dobrou kartu doporučujeme dodělat i pokud jste jenom “casual” hráč. V SBC sekci se rozjíždíme zostra a hned první den dostáváme Flashback Andrése Iniestu, za jeho vítězný gól z finále MS 2010. Za cenu 130 000 coinů se jedná o naprosto skvělou kartu, a pokud máte rádi klasický fotbal, tak ji oceníte taky. Vedle něj jsme ještě dostali i Jacka Grealishe, který nevypadá zas tak špatně, ale zrovna pro něj už je zde více alternativ.

Kompletní druhý tým Festival of Futball
Kompletní druhý tým Festival of Futball
Foto: EA Sports

Rovněž doufáme v to, že se EA trochu rozhoupají a dají Patriku Schickovi nějakou SBC kartu, protože zatím na Euru 2020 naprosto září a v době vydání tohoto článku je nejlepším střelcem celého mistrovství. Naši slovenští bratři určitě také ocenili to, že se v nové sezóně objevila karta Marka Hamšíka, který se dá získat zadarmo pouze hraním samotného Ultimate Teamu.

Od včerejška je navíc ve hře celkem zajímavá novinka. Jedná se o takzvané “Preview packy”, do kterých můžete předem nahlédnout a uvidíte všechny karty, které se zde nachází. To je velké plus, protože se můžete potom sami rozhodnout, jestli chcete do daného balíčku investovat coiny či FIFA pointy. Jediná nevýhoda toho systému je to, že se tato funkce dá využít pouze jednou za 24 hodin u daného typu balíčku.

Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.