Přejít k hlavnímu obsahu

Finále PCS 4 kvalifikace již dnes od 19:00 s českými týmy!

23. 5. 2021 | 18:26 PUBG: Battlegrounds
Dnes od 19:00 dojde k rozuzlení, jaké tři týmy se z divize EU West podívají do hlavní soutěže PCS 4. V šestnáctce nejlepších týmů nechybí ani zástupci domácí scény. Jak si ENTROPIQ a Ztraceni v posledních šesti hrách povedou?
PCS 4
PCS 4
Zdroj: PUBG Corp.

V rámci kvalifikace EU West se více než 200 týmů popralo o 16 spotů ve finále kvalifikace, z které postoupí pouze 3 nejlepší týmy do hlavní části turnaje . Pokud jste sledovali uzavřenou kvalifikaci, víte, že zde máme i domácí účastníky. V samotném finále se nachází týmy jako FaZe, Virtus.Pro, NaVi nebo Team Liquid. Finále má celkový prize pool 250 000 USD, přičemž část peněz je rozdělena za speciální ocenění, jako hráč s nejvíce killy, tým s nejpůsobivějším výkonem nebo All-Star tým.

Všechny účastníky můžete nalézt v přiložené tabulce:

TempusWhere Team
shiftWCursed
ZtraceniProneNDie
RedlineFurafic Fark
SKADERise and WIn
ApeksGifted Wins Only
ENTROPIQBystanders
Art of WarFIVE

Odehraje se celkem 6 her ve formátu SUPER (každý kill má hodnotu 1 bodu, body za umístění jsou již od 8. místa a vítěz si odnáší 10 bodů), což znamená, že bude nutná dávka štěstí na zóny a taky patřičná konzistence. Celý program začíná od 19:00 na oficiálním twitch kanále, určitě přijďte a vyjádřete svou podporu týmům v chatu. Pokud preferujete český komentář, celým vysíláním na svém kanále bude provázet i český komentátor ImDivinE.

Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!