Přejít k hlavnímu obsahu

Kobby ze Slavie ovládl Big Match, stupně vítězů doplnili Matejs a Seron

6. 11. 2021 | 15:36 EA SPORTS FC 24 Turnaj
Po rozpinku v Logitech COOL lize, která má za sebou pár skupin, ovšem ani zdaleka není u konce, nás čeká velký offline turnaj v pobočce McDonaldu o celkový prize pool 50 000 Kč. Těšit se můžete celkem na 16 prvotřídních hráčů a opravdu nabitý doprovodný program.
Big Match
Big Match
Zdroj: Entropiq

Jednotlivé kvalifikační turnaje Big Matche proběhly od 12. října do 2. listopadu, ze kterých vzešlo celkem 10 úspěšných hráčů (2 z jednoho turnaje). Tuto desítku finalistů z kvalifikací doplní na finálovém eventu šestice velmi dobře známých profíků, přímo pozvaná od pořadatele turnaje. Jmenovitě se jedná o Emericksona, T9Lakyho, Serona, Cristyho a samozřejmě nebudou chybět ani domácí hráči MarioOoso99 a Matejs. Hráči své souboje sehrají v populárním herním módu Ultimate Team na konzolích PS5. Událost je dělána především pro fanoušky, nicméně na své si přijdou i hráči, kteří budou bojovat o celkový prize pool v hodnotě 50 000 Kč a věcné ceny od partnerů celé události.

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone

Velkou specialitou finálního turnaje je místo konání. Událost se bude konat na pobočce McDonaldu ve Vodičkově ulici v Praze, a protože se hraje v jedné z prodejen McDonaldu, tak se tam samozřejmě můžete i občerstvit a zpříjemnit si akci jídlem od této kalifornské společnosti. Včetně jídla a pití je pro fanoušky připraven doprovodný program spojený s autogramiádou. Vzhledem k tomu, že se jedná o domácí turnaj Entropiqu, tak se můžete těšit na plno známých tváří Friends & Fellaz od legendy YouTube Jirky Krále až po známého rappera Renneho Danga. 

Neváhejte a rezervujte si sobotní den pro finálový turnaj Big Match, který bude odehrán v unikátním prostředí s nespočtem doplňků. Navíc se jedná o jednu z prvních offline akcí za tuto sezónu, takže je potřeba této příležitosti v nynější nejisté době využít! Vše má ještě k tomu charitativní podtext pro dárcovskou platformu www.znesnaze21.cz.

Štítky: Entropiq