Přejít k hlavnímu obsahu

Finská PUBG liga startuje své 4. kolo i s českou účastí

10. 5. 2021 | 18:22 PUBG: Battlegrounds
Devátá sezóna tradiční zahraniční PUBG soutěže opět nabízí i několik českých zástupců v akci. Finská liga od Elisa Esports jde do čtvrtého kola, cesta k 15 tisícům euro pro ty nejlepší je ovšem ještě dlouhá.
PUBG Suomi League
PUBG Suomi League
Zdroj: logo soutěže

PUBG SuomiiLiga je tu s námi už opravdu dlouho, v minulosti se do jejího finále dokázali dostat například Entropiq nebo známý český hráč LukeeV. Před vypuknutím koronavirové pandemie dokonce PSL vyvrcholila ve měste Tampere, kde si svého času Entropiq dokonce odbyli vedle dalšího CZ/SK týmu Cucurru svoji tehdejší offline premiéru. Nyní ale probíhá již devátá sezóna, která tohle pondělí a úterý pokračuje čtvrtým kolem.

Na každou ze tří skupin čeká šest map, 3x Erangel a 3x Miramar, a ve všech z nich má naše scéna zastoupení. Ve skupině 1 se nachází ENTERPRISE esports, ve skupině 2 najdeme Entropiq a v úterní skupině 3 zabojují o postup dva hráči, konkrétně Klimson v mForce a PiXeL1K (vystupující  s přezdívkou CepecTimeSmucko) pod všeříkajícím názvem týmu WWCD BAD FORMAT. Celá tato část turnaje bude živě streamovaná – zatímco první a poslední skupina se objeví na hlavním kanále pořadatele, skupinu 2 pokryje svým streamem samotný tým Entropiq.

Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!