Přejít k hlavnímu obsahu

Fissure obdržel pokutu 3 000 dolarů za prozrazení role lock systému

29. 11. 2019 | 16:44 Overwatch
S jeho příchodem zpět na profesionální scénu přichází kromě velké slávy z podepsání smlouvy pro Vancouver Titans také tučná pokuta za šíření důvěrných informací Overwatch ligy.
Fissure
Fissure

Overwatch liga má velmi striktní pravidla. Sám se o tom přesvědčil bývalý hráč Seoul Dynasty, Baek "Fissure" Chan-hyung, když se tento týden vrátil na profesionální scénu připojením do týmu Vancouver Titans. Předtím, než bude moct začít svoji 2020 sezónu, však musí zaplatit pokutu 3 000 dolarů.

Po jeho krátkém odchodu na twitchi během svého streamu uvedl: "Už nehraju v Overwatch League, tak to řeknu. 2-2-2 role lock bude ve hře, mám to potvrzené". (podle překladu na redditu, pozn. red.) Do té doby byl totiž role lock pouze fáma, mnoho zdrojů sice role lock potvrzovalo, ale žádný z nich nebyl stoprocentní.

Poté, co byl do hry opravdu přidán, se začalo spekulovat o tom, že pokud se Fissure vrátí, bude ho čekat trest. Žádná oficiální prohlášení nebyla vydána, ovšem na oficiálním discipline trackeru byla v tichosti připsána tří tisícová pokuta. V popisku pokuty je napsáno, že pokuta byla udělena za šíření důvěrných informacích o lize, takže spekulace byly přece jenom pravdivé.

fissure penalty