Přejít k hlavnímu obsahu

Fnatic mají zájem o dva bývalé hráče Cloud9

23. 7. 2021 | 14:35 Counter-Strike 2
Fnatic se rozloučili s Goldenem a legendou JW, jsou tedy pouze ve třech. V tuto chvíli je již potvrzené, že nové posily nebudou hledat na švédské scéně, první konkrétní jména už tedy padají. Nejprve se hovořilo o mhL z Polska, nyní vše ale směřuje ke dvěma posilám z ostrovů.
ALEX
ALEX
Zdroj: Cloud9

Fnatic hledají novou tvář a tu by jim mohl pomoci utvořit špičkový in-game leader Alex 'ALEX' McMeekin, který po konci v Cloud9 měl přejít na VALORANT, ale nakonec to vypadá, že by mohl zůstat u CS:GO. V americkém angažmá měl pohádkový plat, který mu někdo nabídne jen těžko, pokud mu však jde o herní potenciál, pomoci vybudovat novou sestavu Fnatic by pro něj mohlo být to pravé. Největší jméno si ALEX udělal při působení v týmu Vitality, kde ukázal kvality kapitána, jemuž to vedle vedení hry také prvotřídně pálí.

Informace o Alexově přesunu přinesl francouzský žurnalista neL, který kromě něj hovoří také o dalším anglickém hráči. Podle jeho informací mají Fnatic zájem také o 22letého střelce z Endpoint, Williama 'mezii' Merrimana. Ten se za poslední rok vyšvihl opravdu parádně a po rozpadu Cloud9 pomohl vytáhnout Endpoint na dosud nejvyšší pozici v HLTV žebříčku. Takto kvalitní anglická sestava tady nebyla opravdu dlouhé roky, jeho talent má ale potenciál na ještě vyšší úroveň – Endpoint se z hlediska podmínek navíc Fnatic rovnat nemohou.

Sestava fnatic by mohla vypadat takto:

 Švédsko Freddy 'KRIMZ' Johansson
 Švédsko Ludvig 'Brollan' Brolin
 Švédsko Jack 'Jackinho' Ström Mattsson
 Velká Británie Alex 'ALEX' McMeekin
 Velká Británie William 'mezii' Merriman

 Švédsko Andreas "⁠Samuelsson⁠" Samuelsson – trenér

Zdroj: 1pv.fr
Štítky: fnatic
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.