Přejít k hlavnímu obsahu

Fnatic pořádají charitativní turnaj na pomoc v boji proti koronaviru

4. 4. 2020 | 15:51 PUBG Mobile
Herní tým Fnatic se spojil s organizací Loco a pořádají charitativní událost #GamingForGood pro indickou esportovou komunitu. Tato PUBG Mobile událost má pomoci těm, kteří jsou ovlivnění pandemií koronaviru.
Charity
Charity

Fnatic a Loco se spojili s dalšími organizacemi jako OnePlus, Homegrown, AFK Gaming, Villager Esports a BookMyShow. Živé vysílání je dostupné na Loco, což je streamingová platforma Pocket Aces. 

Indický vedoucí za Fnatic o iniciativě promluvil:

Fnatic vždycky byl tým tvořený fanoušky. Věřím, že s tisíci hráči po celé Indii, kteří se spojí, můžeme opravdu předvést sílu indické esportové komunity a přispět tak, aby to prospělo lidem, jenž to potřebují nejvíce.

Událost začala již včera a potrvá do zítra, bude se hrát celkem 18 her. Prize pool o 2140 librách (přes 67 tisíc korun) se rozdělí mezi tři vítězné týmy. Vítězné týmy darují výhru buďto Zomato Feeding India či 4DOG’SAKE. Přispět mohou i diváci. 

Anirudh Pandita, zakladatel Pocket Aces, se k situaci také vyjádřil:

Jako domov indického gamingu je Loco pyšné, že spolupracuje na tomto turnaji s nejoblíbenějšími indickými esportovými týmy. Fnatic a Loco sdílení závazek rozvíjet esportový ekosystém v Indii a těšíme se na to, že v budoucnosti vytvoříme mnoho ještě účinnějších iniciativ.

Dnešní stream můžete sledovat zde: