Přejít k hlavnímu obsahu

Fortnite na apríla vypustil do světa meme skin v podobě oblíbeného "stonks" chlápka

3. 4. 2021 | 08:00 Fortnite
Stonks! Fortnite tentokrát skutečně předčil sám sebe, jelikož všem nadšeným hráčům a humorníkům na apríla nadělil dárek v podobě nejnovějšího skinu. Po omezenou dobu si tak všichni milovníci memes mohli udělat radost a zakoupit exkluzivní Diamond Hanz skin!
Stonks guy
Stonks guy
Zdroj: gamingbible.co.uk

Na prvního dubna si pro nás Epic Games přichystali senzační oznámení, které nadchlo nejen všechny Fortnite hráče, ale i meme lordy nejen z herní komunity. Jeden takový meme totiž nově ožil prostřednictvím Fortnite skinu, který byl po určitou dobu volně k zakoupení, což pojmu "stonks" dodává úplně nový rozměr. Ano, je to tak, nejnovější meme skin na sebe totiž vezme podobu oblíbeného "stonks" chlápka!

Z počátku by se mohlo zdát, že se s ohledem na datum oznámení jedná o aprílový žertík, opak je ale naštěstí pravdou. Skutečně se to stalo! Stonks guy alias Diamond Hanz byl v obchodě po limitovanou dobu k dostání za 1200 V-Bucks, a i když má trochu obnošený oblek, samozřejmě nesmí chybět ani jeho ikonická oranžová šipka symbolizující zisky! Po letitých zkušenostech s Fortnite už víme, že různé kolaborace a reference nejsou žádný problém, ale málokdo by čekal nový skin v této podobě, nemluvě o naprosto senzačním načasování.