Přejít k hlavnímu obsahu

GIGA Shots: Hlasujte pro nejlepší akci druhého dne Vodafone MČR

20. 11. 2020 | 08:00 Counter-Strike 2
Tak jako jsme v Tipsport COOL lize měli Top Shots, tak nyní na vrcholu sezóny díky Vodafone přichází GIGA Shots. Princip bude úplně stejný – z každého hracího dne vybereme nejlepší akce, mezi kterými se bude hlasovat o tu nejlepší. Z každého dne tak vzejde vítěz, a všech pět vítězů se po finálovém dni utká mezi sebou o korunu krále.
GIGA Shots
GIGA Shots

Druhé pokračování Vodafone MČR 2020 opět přineslo řadu parádních akcí, ze kterých jsme připravili právě zmíněné GIGA Shots. Druhý výběr otevírá David 'forsyy' Bílý se svými čtyřmi killy s AWP, ze stejného zápasu, jen z řad soupeře, se do pětice dostal naopak Martin 'Pechyn' Pechoušek. Třetí vybranou akcí jsou tři rychlé killy s Deaglem na ukončení zápasu v podání Jurije 'Fizarezi' Andrijčuka. Poslední dva vybraní jsou z posledního zápasu – Martin 'bery' Beránek překvapil soupeře knifem, naopak Hubert 'CaNNiE' Ludwig se dobrém světle ukázal při důležitých killech v krátkém sledu. Hlasovat můžete přímo na Facebooku u soutěžního videa ZDE.

Štítky: Vodafone, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.