Přejít k hlavnímu obsahu

Granátomet či minomet? S novým patchem žádný problém!

29. 10. 2021 | 11:40 PUBG: Battlegrounds Update hry
Vývojáři hry PUBG pravidelně do hry přidávají nové prvky, hra tak neomrzí a každou sezónu se do hry přidávají nové zbraně, mechaniky či jiná vylepšení. Nyní vychází další patch s označením 14.2 a nechybí b něm nové zbraně, změna plavání ani další novinky.
Nová zbraň
Nová zbraň
Zdroj: PUBG CORPORATION

Největší inovací je přidání rovnou dvou nových zbraní. První z nich je Mortar – minomet, který hráči naleznou na mapě Taego. Střelba z této zbraně je poměrně obtížná, ať již jde o správný výpočet vzdálenosti nebo odhadnutí pohybu cíle. Nicméně pokud se naučíte tuto zbraň ovládat, získáte efektivní zbraň na dlouhou vzdálenost, přeci jen zbraň dostřelí na vzdálenost 121 až 700 metrů!

Druhý přírůstek do zbraňového arsenalu je kouřový granátomet M79, který vám nabízí dostřel až 400 metrů. Kromě toho máte v zásobníku až pět granátů, což vám umožní rychlé vytvoření kouřové stěny. Co je ale hlavní, tato zbraň zabere pouze pistolový slot a spotřebovává typ nábojů 40mm Smoke Grenade.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone

Poslední hlavní novinkou je změna chování v podobě DBNO statusu ve vodě. Hráči, kteří byli sestřeleni ve vodě, nedostali knock a rovnou zemřeli. Po aplikaci tohoto patche nyní budou mít šanci doplavat k pobřeží, nicméně i tak se pořád bude jednat o velice riskantní dopravu, hráč totiž se vzduchem vydrží pouze 10 sekund a nemůže být zvednut pod vodou.

Dále ve hře můžeme přivítat kuře! Ano, nově se na mapě Taego bude vyskytovat kuře, které může hráče zmást  a taktéž při kvokání ve vaší blízkosti z vás velmi snadno udělat terč.

Pro tento obsahově menší patch je to prozatím vše, všechny změny naleznete ve videu níže nebo popsané na tomto odkaze.

Zdroj: PUBG.com
Štítky: PUBG update
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!